Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kladeruby nad Oslavou Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2790
Kladeruby nad Oslavou Amazigh Team FC
Pokus Tactiek TRY
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
27.2 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


31e minuut.
Opaliński speelt de bal door. Klungelig pakt Cabal de bal. Van der Straeten rent richting de bal. Cabal rent richting de bal. Cabal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lefevre passt de bal zonder na te denken. Cabal rent richting de bal. Švýcar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laboga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Peluffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 67%, Amazigh Team FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kladeruby nad Oslavou - Amazigh Team FC 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefevre met de inworp. Van der Straeten speelt de bal door. Cabal rent richting de bal. Cabal draait met de bal, schiet en ... Peluffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Elstad passt de bal met de wreef. Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Švýcar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kladeruby nad Oslavou - Amazigh Team FC 0:1

65e minuut.
Opaliński passt de bal zonder na te denken. Elstad is nu in balbezit. Elstad passt de bal zonder na te denken. Laboga is nu in balbezit. Laboga schiet op doel. Peluffo bokst de bal weg. Gazdík geeft een hoge lob. Sokol rent richting de bal. Elstad onderschept slim de pass. Elstad geeft een lange en hoge pass. Cabal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Laboga rent richting de bal. Laboga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kouba de bal onder controle te krijgen. Cabal springt en kopt de bal. Švýcar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kladeruby nad Oslavou 69%, Amazigh Team FC 31%.
Kladeruby nad Oslavou - Amazigh Team FC 0:1