Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika Norge
5-3-2-W-Norge Tactiek PolonaiseS65E02
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
83 gemiddelde waardering 74.3
incredible Schieten excellent
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


4e minuut.
Bortel speelt de bal door. Orvik verovert de bal door een tackle van achteren. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Norge 1:0

9e minuut.
Orvik passt de bal zonder na te denken. Sætra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gočár. Gočár krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Purman speelt de bal door. Osika rent richting de bal. Hodneland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osika raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Osika kan niet meer verder spelen. Štamberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 47%, Norge 53%.
Česká republika - Norge 1:0

55e minuut.
Hodneland met een snelle inworp. Ulland met een sublieme pass. Hodneland heeft problemen om de bal te vangen. Hodneland geeft de bal voor. Kristoffersen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kordík geeft een hoge lob. Gočár is nu in balbezit. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šrejma komt het veld opgelopen. Želízko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sætra verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Želízko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Želízko passt de bal met de wreef. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vengl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lilleby komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Štamberg geeft een hoge lob. Šrejma kopt de bal weg. Heimstad is nu in balbezit. Vengl onderschept slim de pass. Vengl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vengl met een sublieme pass. Želízko geeft de bal voor. Šrejma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Norge 2:0

86e minuut.
Kordík probeert naar een medespeler te passen. Želízko is nu in balbezit. Želízko geeft de bal voor. Šrejma maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Norge 3:0

88e minuut.
Sætra is nu in balbezit. Sætra geeft een hoge lob. Ulland kopt de bal weg. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby draait met de bal, schiet en ... Lízl bokst de bal weg.

90e minuut.
Bortel passt de bal in één keer door. Kordík rent richting de bal. Kordík passt de bal met de wreef. Vengl rent richting de bal. Vengl schiet op doel. Kvalvåg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 31%, Norge 69%.
Česká republika - Norge 3:0