Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Belarus Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8575
Belarus Panamá
forforturututu Tactiek Bielorrusia
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 72.4
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Klungelig pakt Buitrago de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rafalovich zal de hoekschop nemen. Znak krijgt zijn hoofd ertegen. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - Panamá 1:0

3e minuut.
Liavitski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narushevicz passt de bal zonder na te denken. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pascual rent richting de bal. Pascual geeft de bal voor. Liadzevich is nu in balbezit. Casanova onderschept slim de pass. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Casanova is nu in balbezit. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus - Panamá 1:1

25e minuut.
Pascual raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tejada komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Liavitski met een sublieme pass. Narushevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narushevicz geeft de bal voor. Daar is Sumich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nestserau verovert de bal door een tackle van achteren. Nestserau probeert naar een medespeler te passen. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Sumich is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baloy probeert de bal met de borst te controleren. Narushevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Narushevicz passt de bal met de wreef. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 47%, Panamá 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belarus - Panamá 1:1

46e minuut.
Morris komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Liadzevich geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Espitia Navarro geeft de bal voor. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy passt de bal in één keer door. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Tsagoika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - Panamá 1:2

67e minuut.
Leshkevich rent richting de bal. Leshkevich speelt de bal door. Daar is Shtanyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova onderschept slim de pass. Casanova schiet op doel. Tsagoika bokst de bal weg.

72e minuut.
Rafalovich met een snelle inworp. Narushevicz rent richting de bal. Narushevicz passt de bal in één keer door. Rafalovich is nu in balbezit. Rafalovich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belarus - Panamá 2:2

73e minuut.
Sumich speelt de bal door. Rafalovich rent richting de bal. Rafalovich passt de bal zonder na te denken. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Espitia Navarro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baloy de bal. Baloy passt de bal zonder na te denken. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. Tsagoika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Liadzevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montenegro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montenegro neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Belarus - Panamá 2:3

81e minuut.
Kasianovich rent richting de bal. Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Rafalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalovich geeft de bal voor. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belarus 63%, Panamá 37%.
Belarus - Panamá 2:3