Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Venezuela Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11804
Venezuela Moldova
NTVZLA5DARG Tactiek like a 4-3-3
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
78.1 gemiddelde waardering 76.4
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Baena kopt de bal weg. Arhiv geeft een lange en hoge pass. Cojucari kopt de bal weg. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Maniuc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quiroz is nu in balbezit. Cojucari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cojucari krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Arhiv kan de bal niet met de borst controleren. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arhiv zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arhiv naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bolles wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolles kan niet meer verder spelen. Mea Vitali komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Blajinu heeft problemen om de bal te vangen. Blajinu passt de bal met de wreef. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramos. Cojucari raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aleşin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ursachi is nu in balbezit. Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali met een sublieme pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Blajinu geeft een lange en hoge pass. Iabanji kopt de bal weg. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi haalt uit met een fantastische trap. Rincón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Moldova 0:1

28e minuut.
Ursachi rent richting de bal. Ursachi geeft een lange en hoge pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Moldova 0:2

29e minuut.
Aleşin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blajinu speelt de bal door. Daar is Aleşin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleşin geeft de bal voor. Cojucari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Moldova 1:2

45e minuut.
Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleşin met een sublieme pass. Iabanji rent richting de bal. Ursachi is nu in balbezit. Ursachi draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 58%, Moldova 42%.
Venezuela - Moldova 1:2

48e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela - Moldova 2:2

49e minuut.
Cojucari passt de bal met de wreef. Iabanji rent richting de bal. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas krijgt een gele kaart. Iabanji wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iabanji kan niet meer verder spelen. Nichifor komt het veld opgelopen. Cojucari komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Ganenco begaat een overtreding. Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utrera met een snel genomen vrije trap. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Vovc bokst de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Narváez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mea Vitali kopt de bal weg. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Maniuc begaat een overtreding. Maniuc krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iţă geeft een hoge lob. Cojucari is nu in balbezit. Ramos begaat een overtreding. Ramos krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ursachi kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Nichifor onderschept slim de pass. Cojucari rent richting de bal. Cojucari draait met de bal, schiet en ... Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cojucari stond buitenspel. Baena komt het veld opgelopen. Finol komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lucinschi komt het veld opgelopen. Cucucuetu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez geeft een lange en hoge pass. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Moldova 3:2

75e minuut.
Baena probeert de bal aan de voet te houden. Cojucari rent richting de bal. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela - Moldova 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 58%, Moldova 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela - Moldova 3:3