Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország Lietuva
5-2-1-2 D Tactiek risk budur
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
80.1 gemiddelde waardering 80
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Oravecz passt de bal in één keer door. Margitay rent richting de bal. Margitay schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaušynis de bal onder controle te krijgen. Kernagis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szegletes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Margitay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bakonyi is nu in balbezit. Bakonyi geeft een hoge lob. Inworp. Račkauskis met een snelle inworp. Idzelis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos geeft de bal voor. Kaušynis kopt de bal weg. Konaverskis geeft een lange en hoge pass. Skiudulas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Idzelis passt de bal in één keer door. Zeligmanas is nu in balbezit. Bakonyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakonyi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rákos passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvailis. Dvailis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal in één keer door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft de bal voor. Margitay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 1:0

39e minuut.
Kaušynis speelt de bal door. Račkauskis rent richting de bal. Račkauskis met een sublieme pass. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. Andrusch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Oravecz is nu in balbezit. Oravecz met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Kernagis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 2:0

44e minuut.
Oravecz heeft problemen om de bal te vangen. Sarpalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz geeft de bal voor. Margitay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Burkus komt het veld opgelopen. Plienaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 57%, Lietuva 43%.
Magyarország - Lietuva 2:0

50e minuut.
Zagrabskas geeft een lange en hoge pass. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Margitay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 3:0

53e minuut.
Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagrabskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zagrabskas met een sublieme pass. Daar is Zeligmanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeligmanas schiet op doel. Andrusch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sarpalis probeert naar een medespeler te passen. Račkauskis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lázi. Lázi krijgt een gele kaart. Račkauskis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Éder komt het veld opgelopen. Gulyás komt het veld opgelopen. Tüske komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Oravecz is nu in balbezit. Oravecz speelt de bal door. Tüske rent richting de bal. Tüske draait met de bal, schiet en ... Kernagis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 4:0

60e minuut.
Burkus rent richting de bal. Pelikán verovert de bal door een tackle van achteren. Idzelis geeft de bal voor. Zeligmanas rent richting de bal. Zeligmanas schiet op doel. Andrusch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zeligmanas kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gulyás. Gulyás krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gulyás geeft de bal voor. Tüske kopt de bal weg. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz geeft een hoge lob. Éder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 5:0

73e minuut.
Tüske kopt de bal weg. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 6:0

75e minuut.
Váczi speelt de bal door. Oravecz is nu in balbezit. Inworp. Oravecz met de inworp. Váczi geeft de bal voor. Kernagis bokst de bal weg.

79e minuut.
Račkauskis kopt de bal weg. Račkauskis rent richting de bal. Račkauskis probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gulyás heeft problemen om de bal te vangen. Konaverskis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gulyás. Gulyás krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Lázi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Račkauskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Račkauskis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lázi rent richting de bal. Lázi geeft een hoge lob. Tüske is nu in balbezit. Tüske schiet op doel. Kernagis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Lietuva 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 55%, Lietuva 45%.
Magyarország - Lietuva 7:0