Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Cryin Angels
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11850
Indonesia as-Saʻūdiyya
gorosei v3 Tactiek TURNBALL 3P5D
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
70.8 gemiddelde waardering 70.3
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Figlis met een sublieme pass. Sulayman geeft een hoge lob. Sucipto probeert de bal met de borst te controleren. Khayri rent richting de bal. Khayri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tanoto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hutabarat komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman geeft een lange en hoge pass. Sumarja rent richting de bal. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boughamni is nu in balbezit. Boughamni geeft een lange en hoge pass. Khayri is nu in balbezit. Khayri schiet op doel. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - as-Saʻūdiyya 0:1

40e minuut.
Sulayman probeert naar een medespeler te passen. Boughamni rent richting de bal. Boughamni geeft de bal voor. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - as-Saʻūdiyya 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 49%, as-Saʻūdiyya 51%.
Indonesia - as-Saʻūdiyya 0:2

60e minuut.
Inworp. Wihatmoko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ramadhan stond buitenspel. Santhani komt het veld opgelopen. Purwono komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri is nu in balbezit. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khayri de bal onder controle te krijgen. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keren rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - as-Saʻūdiyya 0:3

70e minuut.
Abo Treka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Abo Treka probeert naar een medespeler te passen. Hamid kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santhani. Santhani krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko probeert naar een medespeler te passen. Ryanto is nu in balbezit. Ryanto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 38%, as-Saʻūdiyya 62%.
Indonesia - as-Saʻūdiyya 0:3