Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8511
Meteor SC Real Spartacus
bogyo Tactiek V_433_korr
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 16
33.8 gemiddelde waardering 37.1
adequate Schieten weak
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Zalka verovert de bal door een tackle van achteren. Koszta is nu in balbezit. Koszta schiet op doel. Rudas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Reszeli Soós met een snelle inworp. Mecseki is nu in balbezit. Udvardy rent richting de bal. Udvardy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gulácsy met een sublieme pass. Kézdy rent richting de bal. Met opzet legt Reszeli Soós zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reszeli Soós naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kézdy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mecseki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Margitay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sybis de bal. Laár rent richting de bal. Laár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Koszta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gálhidi rent richting de bal. Incze verovert de bal door een tackle van achteren. Udvardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvardy geeft de bal voor. Rudas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lónyay geeft een lange en hoge pass. Fenyvesi speelt de bal door. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 50%, Real Spartacus 50%.
Meteor SC - Real Spartacus 0:1

53e minuut.
Vreća raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makovi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Turi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oross komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Gálhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszta is nu in balbezit. Koszta probeert naar een medespeler te passen. Vásárhelyi rent richting de bal. Vásárhelyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Udvardy onderschept slim de pass. Virághalmy is nu in balbezit. Udvardy begaat een overtreding. Udvardy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sybis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oross met de inworp. Kézdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 44%, Real Spartacus 56%.
Meteor SC - Real Spartacus 0:1