Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Severna Makedonija O‘zbekiston
rep Tactiek 5-3-2 #4
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
69.5 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


9e minuut.
Buitenspel voor Petkovski. Goede buitenspelval van de verdediging. Ifradov neemt vlug de vrije trap. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov geeft een hoge lob. Darslikov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kralevski geeft een lange en hoge pass. Kneževiќ is nu in balbezit. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski schiet op doel. Kazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Čakalarov passt de bal zonder na te denken. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Sedloski rent richting de bal. Sedloski geeft een hoge lob. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Kazilov trapt de bal weg. Kralevski kopt de bal weg. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ... Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kralevski geeft een hoge lob. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal in één keer door. Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedloski geeft de bal voor. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kazilov probeert naar een medespeler te passen. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kralevski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kralevski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Klungelig pakt Muxammadov de bal. Muxammadov geeft de bal voor. Darslikov is nu in balbezit. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija - O‘zbekiston 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija 30%, O‘zbekiston 70%.
Severna Makedonija - O‘zbekiston 0:1

46e minuut.
Sabzibov komt het veld opgelopen. Ferdig`ov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ferdig`ov geeft een hoge lob. Sabzibov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banduliev. Banduliev krijgt een gele kaart. Sabzibov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Futrasov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Obetkovski speelt de bal door. Sedloski heeft problemen om de bal te vangen. Sedloski probeert naar een medespeler te passen. Petkovski rent richting de bal. Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Futrasov passt de bal zonder na te denken. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov probeert naar een medespeler te passen. Ferdig`ov is nu in balbezit. Ferdig`ov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petkovski haalt uit met een fantastische trap. Ifradov geeft een hoge lob. Kokarev heeft problemen om de bal te vangen. Sabzibov onderschept slim de pass. Sabzibov schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferdig`ov is nu in balbezit. Ferdig`ov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Severna Makedonija - O‘zbekiston 0:2

73e minuut.
Čakalarov met een sublieme pass. Kneževiќ probeert naar een medespeler te passen. Sedloski is nu in balbezit. Sedloski geeft de bal voor. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Futrasov passt de bal met de wreef. Marinov geeft de bal voor. Petkovski kopt de bal weg. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Kazilov bokst de bal weg.

76e minuut.
Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski onderschept slim de pass. Lozanovski geeft de bal voor. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Sedloski rent richting de bal. Sedloski passt de bal met de wreef. Petkovski rent richting de bal. Petkovski draait met de bal, schiet en ... Kazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Sedloski is nu in balbezit. Sedloski geeft de bal voor. Matliev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Marinov heeft problemen om de bal te vangen. Obetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Futrasov is nu in balbezit. Futrasov passt de bal met de wreef. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov geeft een hoge lob. Sabzibov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Severna Makedonija 28%, O‘zbekiston 72%.
Severna Makedonija - O‘zbekiston 0:2