Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: France Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15989
France Nederland
Guibou433Qualif Tactiek We zijn erbij
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
81.7 gemiddelde waardering 77.6
incredible Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


2e minuut.
Canjels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenormand met een snelle inworp. Baptiste geeft een hoge lob. Bellocq springt en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bosch passt de bal in één keer door. Lagarde is nu in balbezit. Lagarde speelt de bal door. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bogarde met een sublieme pass. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde met een sublieme pass. Daar is Appel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bogarde passt de bal zonder na te denken. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Khan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cissé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bogarde speelt de bal door. Bogarde rent richting de bal. Bogarde speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Canjels kopt de bal weg. Blind is nu in balbezit. Blind passt de bal met de wreef. Appel rent richting de bal. Appel schiet op doel. Cissé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Auribault krijgt zijn hoofd ertegen. Jozefzoon speelt de bal door. Trouve controleert de bal met de borst. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ... Cissé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bogarde is nu in balbezit. Ferret begaat een overtreding. Bogarde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogarde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Appel maakt een snoekduik en kopt de bal. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Auribault passt de bal in één keer door. Belver speelt de bal door. Doré rent richting de bal. Doré draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Nederland 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 57%, Nederland 43%.
France - Nederland 1:0

51e minuut.
Rigal onderschept slim de pass. Rigal geeft een lange en hoge pass. Bellocq is nu in balbezit. Auribault is nu in balbezit. Auribault haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon bokst de bal weg. Doré is nu in balbezit. Doré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Nederland 2:0

52e minuut.
Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lenormand onderschept slim de pass. Doré is nu in balbezit. Doré passt de bal in één keer door. Bellocq is nu in balbezit. Bellocq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Schultz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Carré komt het veld opgelopen. Evers komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Appel kopt de bal weg. Rigal geeft een lange en hoge pass. Bellocq rent richting de bal. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault schiet op doel. Jozefzoon bokst de bal weg.

74e minuut.
Yilmaz neemt vlug de vrije trap. Thouvenel probeert de bal met de borst te controleren. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ... Cissé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Nederland 2:1

75e minuut.
Cisowski komt het veld opgelopen. Fayard komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Schultz rent richting de bal. Schultz passt de bal in één keer door. Doré is nu in balbezit. Doré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France - Nederland 3:1

81e minuut.
Ferret verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Schultz is nu in balbezit. Schultz geeft de bal voor. Cisowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lépine komt het veld opgelopen. Jozefzoon trapt de bal weg. Lépine kopt de bal weg. Carré met een sublieme pass. Doré rent richting de bal. Doré haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Schultz passt de bal met de wreef. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canjels. Canjels krijgt een gele kaart. Doré raakt geblesseerd tijdens het duel. Lépine wilt de vrije trap nemen. Fayard probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France 47%, Nederland 53%.
France - Nederland 3:1