Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 07:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zhōngguó Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9543
Zhōngguó Prathet Thai
Down_Under Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
71.5 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten very good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Chuanchuen geeft een hoge lob. Nanquan is nu in balbezit. Nanquan passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Weiwei is nu in balbezit. Weiwei met een sublieme pass. Zhuangzhuang kan de bal niet met de borst controleren. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 1:0

8e minuut.
Nanquan met de inworp. Yuanzhang met een sublieme pass. Nanquan heeft problemen om de bal te vangen. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Weiwei krijgt zijn hoofd ertegen. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 2:0

23e minuut.
Ren rent richting de bal. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan passt de bal met de wreef. Daar is Zhuangzhuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Yuanji verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang geeft een hoge lob. Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiwei onderschept slim de pass. Weiwei draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Yutong kopt de bal weg. Nanquan rent richting de bal. Nanquan passt de bal met de wreef. Zhuangzhuang heeft problemen om de bal te vangen. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Yonglin passt de bal met de wreef. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 3:0

35e minuut.
Haisen passt de bal in één keer door. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Yonglin geeft een hoge lob. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 4:0

39e minuut.
Tungsakulmongkol onderschept slim de pass. Weiwei verovert de bal door een tackle van achteren. Sriyanon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sriyanon krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin passt de bal in één keer door. Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang schiet op doel. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zhuangzhuang rent richting de bal. Yingsawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nanquan onderschept slim de pass. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Weiwei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 22%, Prathet Thai 78%.
Zhōngguó - Prathet Thai 4:0

46e minuut.
Meng komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Yuanji onderschept slim de pass. Yuanji probeert naar een medespeler te passen. Yonglin rent richting de bal. Yonglin geeft een hoge lob. Zhuangzhuang springt en kopt de bal. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Boon passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Zhuangzhuang de bal onder controle te krijgen. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang krijgt zijn hoofd ertegen. Tsai-Jung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 5:0

56e minuut.
Thamboowasha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soponpanich komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Yuanji probeert naar een medespeler te passen. Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Weiwei rent richting de bal. Weiwei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Haisen passt de bal zonder na te denken. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhuangzhuang de bal. Zhuangzhuang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. Nanquan verovert de bal door een tackle van achteren. Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Meng is nu in balbezit. Meng speelt de bal door. Soponpanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Soponpanich probeert naar een medespeler te passen. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Fengxian passt de bal met de wreef. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin geeft een hoge lob. Zhuangzhuang springt en kopt de bal. Tsai-Jung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó - Prathet Thai 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó 26%, Prathet Thai 74%.
Zhōngguó - Prathet Thai 6:0