Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12153
Eesti Bolivia
Eesti_8.6.10 Tactiek Bolivia 3
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
78.7 gemiddelde waardering 74.3
outstanding Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo passt de bal in één keer door. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft de bal voor. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Nagashiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Castell passt de bal met de wreef. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castell geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Castell geeft de bal voor. Semper heeft problemen om de bal te vangen. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. Leet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Semper de bal. Semper geeft een hoge lob. Robledo controleert de bal met de borst. Robledo geeft een hoge lob. Kolher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gamarra controleert de bal met de borst. Gamarra met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Merlo de bal onder controle te krijgen. Larin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Arrak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 54%, Bolivia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - Bolivia 0:0

50e minuut.
Robledo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaagusoo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cardozo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buitenspel voor Mäeorg. Goede buitenspelval van de verdediging. Stüff komt het veld opgelopen. Noé komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Liigmets maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff verovert de bal door een tackle van achteren. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stüff verovert de bal door een tackle van achteren. Stüff passt de bal zonder na te denken. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Primanin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bonilla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizarazu komt het veld opgelopen. Robledo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gómez passt de bal in één keer door. Castell rent richting de bal. Castell passt de bal in één keer door. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé haalt uit met een fantastische trap. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hansulo met een sublieme pass. Noé is nu in balbezit. Met opzet legt Semper zijn tegenspeler op de grond. Semper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 40%, Bolivia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - Bolivia 0:0