Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orešanskí diabli Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5086
orešanskí diabli Tryskač
junior Tactiek 2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 59.2
adequate Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Bravo Suárez kopt de bal weg. Klungelig pakt Reiter de bal. Szekely rent richting de bal. Szekely schiet op doel. Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:1

8e minuut.
Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Truhan onderschept slim de pass. Ritzinger onderschept slim de pass. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gura onderschept slim de pass. Gura geeft de bal voor. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zengei met een sublieme pass. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traykov neemt de hoekschop. Ritzinger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zengei kopt de bal weg. Ritzinger rent richting de bal. Szekely is nu in balbezit. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:2

25e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov onderschept slim de pass. Traykov speelt de bal door. Märten rent richting de bal. Märten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ritzinger geeft een lange en hoge pass. Szekely kan de bal niet met de borst controleren. Szekely schiet op doel. Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:3

31e minuut.
Traykov probeert naar een medespeler te passen. Märten is nu in balbezit. Märten passt de bal zonder na te denken. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely schiet op doel. Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Truhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:4

33e minuut.
Märten is nu in balbezit. Valanský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märten raakt geblesseerd tijdens het duel. Märten zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ritzinger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:5

37e minuut.
Ritzinger passt de bal in één keer door. Szekely rent richting de bal. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:6

38e minuut.
Reiter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ritzinger de bal onder controle te krijgen. Reiter rent richting de bal. Ritzinger onderschept slim de pass. Ritzinger schiet op doel. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Märten is nu in balbezit. Märten geeft de bal voor. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:7

40e minuut.
Ovad heeft problemen om de bal te vangen. Märten rent richting de bal. Traykov met een sublieme pass. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hamas is nu in balbezit. Märten onderschept slim de pass. Märten geeft een lange en hoge pass. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 73%, Tryskač 27%.
orešanskí diabli - Tryskač 0:8

47e minuut.
Zengei probeert naar een medespeler te passen. Traykov is nu in balbezit. Traykov passt de bal met de wreef. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel. Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zengei rent richting de bal. Zengei passt de bal met de wreef. Bravo Suárez met een sublieme pass. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bravo Suárez geeft een lange en hoge pass. Traykov rent richting de bal. Traykov geeft een hoge lob. Ritzinger krijgt zijn hoofd ertegen. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:9

53e minuut.
Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten passt de bal met de wreef. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bravo Suárez met een sublieme pass. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger passt de bal zonder na te denken. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Traykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traykov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:10

59e minuut.
Zengei geeft de bal voor. Szekely rent richting de bal. Märten rent richting de bal. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Traykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ritzinger de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely schiet op doel. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Reiter kopt de bal weg. Klungelig pakt Truhan de bal. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely rent richting de bal. Szekely schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten is nu in balbezit. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten is nu in balbezit. Märten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:11

74e minuut.
Juda passt de bal met de wreef. Traykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov probeert naar een medespeler te passen. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:12

76e minuut.
Märten is nu in balbezit. Ritzinger is nu in balbezit. Reiter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ritzinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Märten neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:13

77e minuut.
Märten verovert de bal door een tackle van achteren. Reiter verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo Suárez probeert naar een medespeler te passen. Ritzinger heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten rent richting de bal. Szekely rent richting de bal. Märten is nu in balbezit. Märten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Reiter is nu in balbezit. Reiter passt de bal in één keer door. Szekely is nu in balbezit. Märten rent richting de bal. Märten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov met een sublieme pass. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:14

84e minuut.
Rondič is nu in balbezit. Bravo Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo Suárez passt de bal in één keer door. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger met een sublieme pass. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Beck geeft een lange en hoge pass. Daar is Rymuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Märten de bal. Märten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - Tryskač 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 70%, Tryskač 30%.
orešanskí diabli - Tryskač 0:15