Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Dario Sotero
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 729
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs Big Soccer FC
4-4-2 M.Menezes Tactiek 5-3-2 OFICIAL
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.4 gemiddelde waardering 30.5
good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Olak kopt de bal weg. Gašpar heeft problemen om de bal te vangen. Gašpar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 0:1

7e minuut.
Zavřel heeft problemen om de bal te vangen. Branco is nu in balbezit. Branco passt de bal met de wreef. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lottner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lottner met een sublieme pass. Coc speelt de bal door. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă schiet op doel. Sasin bokst de bal weg.

16e minuut.
Zavřel geeft de bal voor. Inworp. Windey met de inworp. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak met de inworp. Jee-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Wutzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Belcea onderschept slim de pass. Belcea met een sublieme pass. Zavřel is nu in balbezit. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 1:1

25e minuut.
Gašpar met een sublieme pass. Inworp. Belcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chişcă geeft de bal voor. Branco kopt de bal weg. Chişcă rent richting de bal. Chişcă schiet op doel. Sasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 2:1

31e minuut.
Sasin trapt de bal weg van het doel. Coc kopt de bal weg. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 3:1

39e minuut.
Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 33%, Big Soccer FC 67%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 3:1

53e minuut.
Branco rent richting de bal. Branco geeft de bal voor. Barbosa kan de bal niet met de borst controleren. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Richetta rent richting de bal. Żukowski geeft de bal voor. Arpini rent richting de bal. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Wutzel probeert naar een medespeler te passen. Chişcă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arpini de bal onder controle te krijgen. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robakiewicz komt het veld opgelopen. Şanlı komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ragi geeft een hoge lob. Inworp. Belcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gašpar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Branco kopt de bal weg. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea geeft een lange en hoge pass. Zavřel heeft problemen om de bal te vangen. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hein passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea geeft een lange en hoge pass. Chişcă rent richting de bal. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 25%, Big Soccer FC 75%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Big Soccer FC 3:1