Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay Argentina
5212_Arge_ALT Tactiek S C 3ATT - 4 abt
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
74.8 gemiddelde waardering 78.3
formidable Schieten incredible
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


8e minuut.
Klungelig pakt Giusto de bal. Méndez met een sublieme pass. Vázquez rent richting de bal. Vázquez schiet op doel. Carignano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Argentina 1:0

22e minuut.
Lemuy is nu in balbezit. Lemuy geeft een hoge lob. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uruguay - Argentina 1:1

30e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Lemos geeft een hoge lob. Valderrama rent richting de bal. Kolonisky verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos is nu in balbezit. Lemos passt de bal met de wreef. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg.

45e minuut.
Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy verovert de bal door een tackle van achteren. Lemuy geeft een lange en hoge pass. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 51%, Argentina 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay - Argentina 1:1

47e minuut.
Horta passt de bal zonder na te denken. Filipovich rent richting de bal. Iturburu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Horta komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lemos passt de bal zonder na te denken. Lemuy rent richting de bal. Lemuy geeft een lange en hoge pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Vallarino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Perdomo passt de bal zonder na te denken. Filipovich rent richting de bal. Filipovich schiet op doel. Carignano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Buitenspel voor Bordaisco. Goede buitenspelval van de verdediging. Penna komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lemuy kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Giesso draait met de bal, schiet en ... Vallarino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Kolonisky. Goede buitenspelval van de verdediging. Bustillos komt het veld opgelopen. Marichal komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Costela komt het veld opgelopen. Cruche komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Iturburu heeft problemen om de bal te vangen. Marichal onderschept slim de pass. Marichal geeft de bal voor. Filipovich rent richting de bal. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. Carignano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perdomo rent richting de bal. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Pagés speelt de bal door. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Vallarino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Argentina 1:2

76e minuut.
Bustillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrara komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ustari geeft een hoge lob. Giesso rent richting de bal. Valderrama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valderrama krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Costela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Pineda de bal. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cruche bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carrara zal de hoekschop nemen. Cruche maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 49%, Argentina 51%.
Uruguay - Argentina 1:2