Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşikdüzüspor litj puttan
MRC 1+1F +1K Tactiek super
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 31.1
goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Tarlósi geeft een hoge lob. Inworp. Boer met de inworp. Dřímal heeft problemen om de bal te vangen. Dřímal geeft een hoge lob. Vannuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - litj puttan 1:0

15e minuut.
Bury is nu in balbezit. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury onderschept slim de pass. Bury draait met de bal, schiet en ... Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Engdal is nu in balbezit. Boer onderschept slim de pass. Dřímal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřímal geeft een lange en hoge pass. Bury springt en kopt de bal. Vannuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Biesicki kopt de bal weg. Stankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilchenmann passt de bal met de wreef. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilchenmann passt de bal met de wreef. Dřímal rent richting de bal. Dřímal geeft een hoge lob. Bury maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 33%, litj puttan 67%.
Beşikdüzüspor - litj puttan 1:0

55e minuut.
Daar is İytaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamşo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamşo passt de bal zonder na te denken. Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilchenmann haalt uit met een fantastische trap. Vannuten bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Odden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldana is nu in balbezit. Odden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odden krijgt een gele kaart. Aldana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldana met een snel genomen vrije trap. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. Vannuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - litj puttan 2:0

75e minuut.
Kilchenmann rent richting de bal. Bury rent richting de bal. Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel. Vannuten bokst de bal weg. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... Vannuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı met een sublieme pass. Tarlósi is nu in balbezit. Zieleziński onderschept slim de pass. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vannuten met een sublieme pass. Kilchenmann is nu in balbezit. Kilchenmann passt de bal zonder na te denken. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 24%, litj puttan 76%.
Beşikdüzüspor - litj puttan 2:0