Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team Vandalen FC
VIV Tactiek VFC att
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
58.4 gemiddelde waardering 46.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Dumitrescu kan de bal niet met de borst controleren. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić schiet op doel. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Midthun met een snelle inworp. Dumitrescu controleert de bal met de borst. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Korsvik onderschept slim de pass. Stokić verovert de bal door een tackle van achteren. Stokić probeert naar een medespeler te passen. Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Stokić is nu in balbezit. Midthun onderschept slim de pass. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Vandalen FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 37%, Vandalen FC 63%.
Bertoi Team - Vandalen FC 0:1

52e minuut.
Doeltrap. Nsana komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bergheim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valjasepp komt het veld opgelopen. Aguilar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Valjasepp onderschept slim de pass. Valjasepp passt de bal met de wreef. Stokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić draait met de bal, schiet en ... Orvik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bertoi Team - Vandalen FC 1:1

66e minuut.
Inworp. Patynek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rød met een sublieme pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun met een sublieme pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel. Vârtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Vandalen FC 1:2

72e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal in één keer door. Valjasepp heeft problemen om de bal te vangen. Valjasepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Ullum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangstad rent richting de bal. Ullum verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Nsana onderschept slim de pass. Nsana passt de bal zonder na te denken. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Amundsen de bal. Valjasepp rent richting de bal. Korsvik begaat een overtreding. Valjasepp raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kržić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Korsvik onderschept slim de pass. Valjasepp verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rød. Valjasepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kržić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Orvik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 37%, Vandalen FC 63%.
Bertoi Team - Vandalen FC 1:2