Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Neftci Shamkir FC
kamaz Tactiek 4-1-4-1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
40.4 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
İbrahimli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieplewicz met een sublieme pass. Tağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ... Həziyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov onderschept slim de pass. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. İldırımoğlu kopt de bal weg. Köroğlu met een sublieme pass. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Həziyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt İsrafilov de bal. Cieplewicz speelt de bal door. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een hoge lob. Zakiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Shamkir FC 0:1

22e minuut.
İldırımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İldırımoğlu geeft de bal voor. Məhərrəmov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Əcəmi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tağıyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umarov rent richting de bal. Umarov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Udrea geeft een hoge lob. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu passt de bal in één keer door. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu schiet op doel. Həziyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Alxas probeert de bal aan de voet te houden. İsrafilov speelt de bal door. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu schiet op doel. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Abışov de bal. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Köroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu geeft een hoge lob. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Həziyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Shamkir FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 58%, Shamkir FC 42%.
FK Neftci - Shamkir FC 0:2

51e minuut.
Daar is Udrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrea geeft de bal voor. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Həziyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Köroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köroğlu speelt de bal door. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Hüseynov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aslansoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu onderschept slim de pass. Köroğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Skubała komt het veld opgelopen.

66e minuut.
İsrafilov passt de bal in één keer door. Tağıyev probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. Həziyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Neftci - Shamkir FC 0:3

67e minuut.
İsrafilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu geeft een hoge lob. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
İsrafilov is nu in balbezit. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała passt de bal in één keer door. İsrafilov is nu in balbezit. İsrafilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Alxas rent richting de bal. İsrafilov verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. Həziyev bokst de bal weg. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cieplewicz geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Skubała stond buitenspel. Abışov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hüseynbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Neftci 65%, Shamkir FC 35%.
FK Neftci - Shamkir FC 0:3