Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vedi FC FK Neftci
Deep Tactiek kamaz
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Bəkirzadə geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fətəliyev de bal. Fətəliyev probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cəfərli heeft problemen om de bal te vangen. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev speelt de bal door. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Bəkirzadə geeft een hoge lob. Fətəliyev kopt de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Həziyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Səidov met een sublieme pass. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev passt de bal in één keer door. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Səidov neemt vlug de vrije trap. Fətəliyev kopt de bal weg. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK Neftci 1:0

23e minuut.
Bəkirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə geeft de bal voor. Qasımov rent richting de bal. Qasımov geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Həziyev bokst de bal weg.

24e minuut.
Fətəliyev geeft de bal voor. Seyidbəyli springt en kopt de bal. Daar is Cəfərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy schiet op doel. Həziyev bokst de bal weg.

27e minuut.
Abışov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fətəliyev met een snelle inworp. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Səidov geeft de bal voor. Cəfərov kopt de bal weg. Hüseynov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ... Həziyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Alxas geeft een hoge lob. Qasımov is nu in balbezit. Qasımov passt de bal zonder na te denken. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel. Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bəkirzadə met de inworp. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov passt de bal in één keer door. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov haalt uit met een fantastische trap. Həziyev bokst de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - FK Neftci 2:0

42e minuut.
İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Bəkirzadə geeft de bal voor. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə onderschept slim de pass. Bəkirzadə passt de bal met de wreef. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli schiet op doel. Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 23%, FK Neftci 77%.
Vedi FC - FK Neftci 2:0

49e minuut.
Səidov is nu in balbezit. Səidov probeert naar een medespeler te passen. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Həziyev bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səidov met de inworp. Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev geeft een hoge lob. Seyidbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Abışov neemt vlug de vrije trap. Qasımov kopt de bal weg. Daar is Cəfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap. Həziyev bokst de bal weg. Cəfərli heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Cəfərov haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cəfərli de bal. Tağıyev rent richting de bal. Seyidbəyli onderschept slim de pass. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap. Həziyev bokst de bal weg.

74e minuut.
Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy onderschept slim de pass. Qasımsoy met een sublieme pass. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli draait met de bal, schiet en ... Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seyidbəyli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hüseynov speelt de bal door. Cəfərov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Həziyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bəkirzadə geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Seyidbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli schiet op doel. Həziyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov geeft de bal voor. Inworp. Fətəliyev met de inworp. Əkbərov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 21%, FK Neftci 79%.
Vedi FC - FK Neftci 2:0