Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir Misr
bidoun jnah new Tactiek hungry LION
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
75.4 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Mansouri geeft een lange en hoge pass. Guendouz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziaya de bal. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal. El Ghandour bokst de bal weg.

5e minuut.
Fahas is nu in balbezit. Fahas passt de bal met de wreef. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een hoge lob. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen. El Ghandour bokst de bal weg.

7e minuut.
El-Mahdy is nu in balbezit. El-Mahdy speelt de bal door. Zahid rent richting de bal. Zahid geeft een lange en hoge pass. Yunus springt en kopt de bal. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kourichi kopt de bal weg. Drid speelt de bal door. Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Guendouz rent richting de bal. Guendouz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Drid speelt de bal door. Fahas rent richting de bal. Fahas passt de bal in één keer door. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ... El Ghandour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kourichi speelt de bal door. Drid probeert naar een medespeler te passen. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaya geeft een hoge lob. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
El-Mahdy kopt de bal weg. Athmani is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gawdat ... Strafschop! Gawdat krijgt een gele kaart. Athmani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guendouz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 25%, Misr 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-Jazā’ir - Misr 0:0

46e minuut.
Drid is nu in balbezit. Kutaiba is nu in balbezit. Drid onderschept slim de pass. Drid geeft de bal voor. Guendouz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Drid met een sublieme pass. Ziaya is nu in balbezit. Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz schiet op doel. El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Medhat geeft een lange en hoge pass. Mansouri rent richting de bal. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ziaya heeft problemen om de bal te vangen. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Drid controleert de bal met de borst. Drid geeft een hoge lob. Guendouz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
El-Merghany is nu in balbezit. El-Merghany met een sublieme pass. Kutaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid onderschept slim de pass. Drid schiet op doel. El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir - Misr 1:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méniri komt het veld opgelopen. Belmadi komt het veld opgelopen. Belkheir komt het veld opgelopen. Aruj komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ziane met een sublieme pass. Aruj rent richting de bal. Aruj passt de bal met de wreef. Belmadi rent richting de bal. Belmadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir 30%, Misr 70%.
al-Jazā’ir - Misr 1:0