Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ESTADIO SERGIO BERNAL
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5910
Pumas de C.U. Riestra FC
sin_lesionados Tactiek EnTrEnO
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Quinhones speelt de bal door. Dunkley is nu in balbezit. Dunkley draait met de bal, schiet en ... Vidrio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 0:1

8e minuut.
Kerinskij probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Quinhones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunkley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Quinhones passt de bal in één keer door. Dunkley is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quinhones zal de hoekschop nemen. Dunkley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Coelo passt de bal met de wreef. Dunkley rent richting de bal. Met opzet legt Savin zijn tegenspeler op de grond. Savin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vidrio trapt de bal weg van het doel. Kerinskij speelt de bal door. Presi rent richting de bal. Presi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Villa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerinskij met een snelle inworp. Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Villa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerinskij met de inworp. Presi is nu in balbezit. Presi haalt uit met een fantastische trap. Briseño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:1

41e minuut.
Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Kerinskij heeft problemen om de bal te vangen. Kerinskij passt de bal met de wreef. Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Briseño met een harde bal richting middenveld. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Savin speelt de bal door. Dunkley rent richting de bal. Dunkley haalt uit met een fantastische trap. Vidrio bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Bankowicz komt het veld opgelopen. Kerinskij met een snelle inworp. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz is nu in balbezit. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 37%, Riestra FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:1

47e minuut.
Quinhones geeft een hoge lob. Vidrio met een sublieme pass. Kerinskij kopt de bal weg. Bankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Quinhones met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerinskij is nu in balbezit. Kerinskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Quinhones onderschept slim de pass. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. Dunkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunkley haalt uit met een fantastische trap. Vidrio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:2

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quinhones zal de hoekschop nemen. Dunkley heeft problemen om de bal te vangen. Dunkley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Briseño met een sublieme pass. Kerinskij kopt de bal weg. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Quinhones met een snelle inworp. Bankowicz rent richting de bal. García is nu in balbezit. Bankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Briseño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tüzel met een sublieme pass. Inworp. Kerinskij met een snelle inworp. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Bıkmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quinhones met de inworp. Dunkley controleert de bal met de borst. Dunkley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Kerinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Kerinskij passt de bal zonder na te denken. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Briseño trapt de bal weg van het doel. Quinhones kopt de bal weg. Dunkley is nu in balbezit. Dunkley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quinhones met de inworp. Dunkley controleert de bal met de borst. Savin probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinhones neemt de hoekschop. Vidrio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kerinskij met een sublieme pass. Bankowicz is nu in balbezit. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Savin geeft een hoge lob. Inworp. Quinhones met een snelle inworp. Dunkley rent richting de bal. Dunkley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 41%, Riestra FC 59%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:2