Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuba Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9187
Cuba México
532-L Tactiek LOBOMEJORada
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
78.6 gemiddelde waardering 76.4
incredible Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Buitenspel voor Esquivel. Goede buitenspelval van de verdediging. Artiles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Del Angel bokst de bal weg.

6e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 1:0

9e minuut.
Artiles rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo met een sublieme pass. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Elokan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maduro onderschept slim de pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal met de wreef. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana haalt uit met een fantastische trap. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 2:0

26e minuut.
Santana is nu in balbezit. Chabrán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chabrán geeft een hoge lob. Santana neemt de penalty, wat een uithaal! Del Angel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 3:0

27e minuut.
Santana is nu in balbezit. Valle begaat een overtreding. Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morejón met een snel genomen vrije trap. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Socorro controleert de bal met de borst. Corona is nu in balbezit. Socorro maakt een afschuwelijke overtreding. Socorro krijgt een gele kaart. Corona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galindo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona passt de bal zonder na te denken. Duménigo rent richting de bal. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... Bartolomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calero met een snelle inworp. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 4:0

45e minuut.
Inworp. Tavares komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 39%, México 61%.
Cuba - México 4:0

53e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morejón zal de hoekschop nemen. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 4:1

63e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal met de wreef. Toxqui probeert naar een medespeler te passen. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Góngora komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Elokan kopt de bal weg. Klungelig pakt Socorro de bal. Tavares is nu in balbezit. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé bokst de bal weg. Elokan is nu in balbezit. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 4:2

68e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Elokan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - México 4:3

76e minuut.
Socorro passt de bal zonder na te denken. Esquivel met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Góngora kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Góngora rent richting de bal. Góngora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Elokan rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Esquivel met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuba - México 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 46%, México 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuba - México 4:4