Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A.S.
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3365
FK A.S. F.C. Manchester United
ALL-MID! Tactiek 1 taktika
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
37.4 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Haček heeft problemen om de bal te vangen. Əbülfətov geeft een lange en hoge pass. Darmanović kopt de bal weg. González Expósito rent richting de bal. González Expósito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabra geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Darmanović neemt de hoekschop. Hrabra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beljanski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK A.S. - F.C. Manchester United 0:1

10e minuut.
Vujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Riđošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Riđošić probeert naar een medespeler te passen. Darmanović rent richting de bal. Darmanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
van der Sar passt de bal met de wreef. Kocić is nu in balbezit. Gladnić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gladnić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 81%, F.C. Manchester United 19%.
FK A.S. - F.C. Manchester United 0:1

52e minuut.
van der Sar kopt de bal weg. Krsteski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gladnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocić is nu in balbezit. Kocić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hrabra met een harde bal richting middenveld. van der Sar kopt de bal weg. Kocić geeft een lange en hoge pass. González Expósito is nu in balbezit. González Expósito schiet op doel. Hrabra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
van der Sar speelt de bal door. Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanović speelt de bal door. González Expósito rent richting de bal. González Expósito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Škrebić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Əbülfətov neemt vlug de vrije trap. Beljanski rent richting de bal. Beljanski draait met de bal, schiet en ... Hrabra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

84e minuut.
Krupinac geeft een hoge lob. Beljanski kopt de bal weg. Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Expósito rent richting de bal. González Expósito draait met de bal, schiet en ... Hrabra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK A.S. 63%, F.C. Manchester United 37%.
FK A.S. - F.C. Manchester United 0:1