Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador Paraguay
Quito 1 Tactiek Paraguay
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
74.1 gemiddelde waardering 70.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Godoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monzón. Marín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marín kan niet meer verder spelen. López komt het veld opgelopen. Argüello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Suanguilla geeft een hoge lob. Inworp. Godoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüello controleert de bal met de borst. Argüello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Canteros speelt de bal door. Godoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suanguilla. Suanguilla krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ampudia geeft de bal voor. Asencio kopt de bal weg. Klungelig pakt Greco de bal. Rueda rent richting de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Villasanti speelt de bal door. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal met de wreef. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Argüello passt de bal zonder na te denken. Godoy speelt de bal door. Canteros rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canteros controleert de bal met de borst. Suanguilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Canteros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pesantez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - Paraguay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 56%, Paraguay 44%.
Ecuador - Paraguay 0:1

50e minuut.
Coral geeft de bal voor. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy begaat een overtreding. Godoy krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Villasanti probeert de bal aan de voet te houden. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Asencio rent richting de bal. Asencio draait met de bal, schiet en ... Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Suanguilla de bal. Suanguilla geeft een hoge lob. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Rueda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador - Paraguay 1:1

69e minuut.
Canteros kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Jolay kan de bal niet met de borst controleren. Greco is nu in balbezit. Greco geeft de bal voor. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - Paraguay 2:1

85e minuut.
Tobar geeft een lange en hoge pass. Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio draait met de bal, schiet en ... Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 54%, Paraguay 46%.
Ecuador - Paraguay 2:1