Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3527
Vistula Gdańsk Karavajo
jak 2 Tactiek Italia
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 42.3
solide Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Varteresyan rent richting de bal. Gerba is nu in balbezit. Bokłaga begaat een overtreding. Gerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mkchyan passt de bal zonder na te denken. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev passt de bal in één keer door. Golik heeft problemen om de bal te vangen. Golik haalt uit met een fantastische trap. Maccarone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Maccarone probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga kopt de bal weg. Thái Trung probeert de bal aan de voet te houden. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mkchyan controleert de bal met de borst. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan begaat een overtreding. Mkchyan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Thái Trung de bal. Golik rent richting de bal. Thái Trung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thái Trung krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Simpson rent richting de bal. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk geeft de bal voor. Bogacki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Karavajo 1:0

43e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk geeft de bal voor. Bogacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 53%, Karavajo 47%.
Vistula Gdańsk - Karavajo 1:0

46e minuut.
Swan met de inworp. Dzieszuk geeft een hoge lob. Pawlaczyk kopt de bal weg. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Chmielewski de bal. Szeles is nu in balbezit. Szeles passt de bal met de wreef. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kamkhadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba is nu in balbezit. Gerba passt de bal met de wreef. Bogacki heeft problemen om de bal te vangen. Bogacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dzieszuk geeft de bal voor. Bogacki kopt de bal weg. Pawlaczyk is nu in balbezit. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogacki rent richting de bal. Bogacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Karavajo 2:0

88e minuut.
Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson geeft een lange en hoge pass. Thái Trung rent richting de bal. Golik onderschept slim de pass. Golik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 43%, Karavajo 57%.
Vistula Gdańsk - Karavajo 2:0