Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Givenchy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6572
FC Givenchy MAMIKONYANS FAMILY
FRED Tactiek Attacк
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:1

9e minuut.
Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea geeft een hoge lob. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak geeft de bal voor. Delmer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Janin is nu in balbezit. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo onderschept slim de pass. Pardo speelt de bal door. Sabelli rent richting de bal. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Gilles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan is nu in balbezit. Salbert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapitan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapitan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:2

26e minuut.
Bunčák passt de bal in één keer door. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan probeert naar een medespeler te passen. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kapitan geeft de bal voor. Sanguinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguinetti passt de bal met de wreef. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:3

34e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo speelt de bal door. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Facchielli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli draait met de bal, schiet en ... Facchielli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:4

37e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Murzastek passt de bal met de wreef. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Facchielli geeft de bal voor. Inworp. Murzastek met een snelle inworp. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:5

41e minuut.
Daar is Touré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea rent richting de bal. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 65%, MAMIKONYANS FAMILY 35%.
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:6

50e minuut.
Bérard rent richting de bal. Bérard passt de bal met de wreef. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Gertmenyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Touré is nu in balbezit. Sanguinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguinetti onderschept slim de pass. Sanguinetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Salbert is nu in balbezit. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli passt de bal met de wreef. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een hoge lob. Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Touré speelt de bal door. Janin rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een lange en hoge pass. Kapitan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Murzastek geeft een hoge lob. Kapitan kopt de bal weg. Sabelli rent richting de bal. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. Gilles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:7

71e minuut.
Loudal komt het veld opgelopen. Ispiryan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Touré verovert de bal door een tackle van achteren. Touré speelt de bal door. Ciurea is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ispiryan speelt de bal door. Daar is Sabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea rent richting de bal. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:8

77e minuut.
Sabelli rent richting de bal. Kapitan rent richting de bal. Sabelli rent richting de bal. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:9

78e minuut.
Fabisiak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Janin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzysztofiak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Loudal ... Strafschop! Loudal krijgt een gele kaart. Krzysztofiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Leclercq neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Loudal met een snelle inworp. Murzastek speelt de bal door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Loudal kopt de bal weg. Sabelli rent richting de bal. Sabelli passt de bal zonder na te denken. Murzastek rent richting de bal. Murzastek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin passt de bal met de wreef. Murzastek rent richting de bal. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avetissyan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Touré is nu in balbezit. Sanguinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguinetti geeft een lange en hoge pass. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Gilles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 67%, MAMIKONYANS FAMILY 33%.
FC Givenchy - MAMIKONYANS FAMILY 0:9