Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sénégal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12343
Sénégal Lëtzebuerg
LuxB Tactiek Kirchberg :)
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 71.5
formidable Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Salif Keita heeft problemen om de bal te vangen. Salif Keita onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoscheid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marson springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mbaye Nder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sissoko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marson rent richting de bal. Barry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flammang legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mbaye Nder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Lëtzebuerg 0:1

21e minuut.
Sy speelt de bal door. Sidibe rent richting de bal. Sidibe geeft een lange en hoge pass. Correa springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biever onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Diagne-Faye is nu in balbezit. Friob bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samba Ba met de inworp. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sénégal - Lëtzebuerg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 36%, Lëtzebuerg 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal - Lëtzebuerg 1:1

59e minuut.
Sy onderschept slim de pass. Sy met een sublieme pass. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Latorre komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sy speelt de bal door. Diagne-Faye met een sublieme pass. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Wurth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Lëtzebuerg 2:1

69e minuut.
Mangane komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pitel met de inworp. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid geeft een hoge lob. Flammang is nu in balbezit. Flammang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Inworp. Dougnalgo komt het veld opgelopen. Dougnalgo met een snelle inworp. Samba Ba geeft een hoge lob. Latorre springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mangane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samba Ba de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grethen. Grethen krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vanek met een sublieme pass. Pitel geeft een hoge lob. Marson kopt de bal weg. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder bokst de bal weg.

90e minuut.
Klungelig pakt Mangane de bal. Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern passt de bal met de wreef. Flammang heeft problemen om de bal te vangen. Flammang schiet op doel. Mbaye Nder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 43%, Lëtzebuerg 57%.
Sénégal - Lëtzebuerg 2:1