Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Vita e Bella
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7853
La Vita è Bella ALTAY
Taktik 7 ++ Tactiek UMUUUT 4-3-1-2
69% Balbezit 31%
8% Spel op eigen helft 92%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 18.1
brilliant Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Paulou geeft de bal voor. Kret rent richting de bal. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ... Balkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 1:0

5e minuut.
Smakov is nu in balbezit. Smakov passt de bal met de wreef. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft de bal voor. Kret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 2:0

7e minuut.
Kret onderschept slim de pass. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret is nu in balbezit. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:0

13e minuut.
Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft een lange en hoge pass. Arora kopt de bal weg. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ... Balkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 4:0

17e minuut.
Baio is nu in balbezit. Baio geeft een hoge lob. Kret rent richting de bal. Kret schiet op doel. Balkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 5:0

19e minuut.
Daar is Hoàng Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kret is nu in balbezit. Kret passt de bal met de wreef. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora haalt uit met een fantastische trap. Balkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zimonjić heeft problemen om de bal te vangen. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora schiet op doel. Ezoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Balkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Smakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov passt de bal in één keer door. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft een hoge lob. Kret maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 6:0

27e minuut.
Arkadaş geeft de bal voor. Elemelech kopt de bal weg. Daar is Hoàng Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kret rent richting de bal. Kret haalt uit met een fantastische trap. Balkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Smakov is nu in balbezit. Smakov met een sublieme pass. Paulou probeert naar een medespeler te passen. Kret is nu in balbezit. Kret haalt uit met een fantastische trap. Balkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Elemelech heeft problemen om de bal te vangen. Elemelech passt de bal zonder na te denken. Baio heeft problemen om de bal te vangen. Baio geeft de bal voor. Arora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 7:0

34e minuut.
Paulou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een lange en hoge pass. Arora is nu in balbezit. Arora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Baio kopt de bal weg. Arora is nu in balbezit. Arora geeft de bal voor. Kret is nu in balbezit. Kret haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 8:0

41e minuut.
Babayev geeft de bal voor. Baio kan de bal niet met de borst controleren. Baio met een sublieme pass. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora draait met de bal, schiet en ... Balkan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Paulou met een snelle inworp. Smakov is nu in balbezit. Smakov geeft een hoge lob. Balkan probeert naar een medespeler te passen. Smakov kopt de bal weg. Balkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech speelt de bal door. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft een hoge lob. Kret krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Arkadaş de bal. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora passt de bal in één keer door. Kret is nu in balbezit. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 12%, ALTAY 88%.
La Vita è Bella - ALTAY 9:0

48e minuut.
Daar is Paulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulou geeft de bal voor. Ezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kret is nu in balbezit. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 10:0

51e minuut.
Smakov met een sublieme pass. Elemelech rent richting de bal. Elemelech passt de bal zonder na te denken. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 11:0

54e minuut.
Smakov passt de bal zonder na te denken. Daar is Baio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arkadaş. Baio raakt geblesseerd tijdens het duel. Elemelech met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Balkan probeert naar een medespeler te passen. Smakov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulou geeft een lange en hoge pass. Kret springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 12:0

59e minuut.
Botina met een sublieme pass. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech geeft de bal voor. Klungelig pakt Arora de bal. Arora schiet op doel. Balkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 13:0

60e minuut.
Elemelech onderschept slim de pass. Elemelech passt de bal met de wreef. Arora is nu in balbezit. Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Smakov probeert naar een medespeler te passen. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret passt de bal zonder na te denken. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 14:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smakov met een snelle inworp. Paulou is nu in balbezit. Paulou geeft een lange en hoge pass. Arora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kret is nu in balbezit. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 15:0

65e minuut.
Paulou rent richting de bal. Paulou geeft de bal voor. Arora is nu in balbezit. Arora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 16:0

71e minuut.
Smakov met een sublieme pass. Paulou is nu in balbezit. Paulou speelt de bal door. Arora rent richting de bal. Arora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 17:0

72e minuut.
Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov speelt de bal door. Paulou heeft problemen om de bal te vangen. Paulou geeft de bal voor. Kret maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 18:0

74e minuut.
Paulou passt de bal met de wreef. Smakov geeft een lange en hoge pass. Babayev kopt de bal weg. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Kret passt de bal in één keer door. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Smakov speelt de bal door. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balkan met een harde bal richting middenveld. Kilimcioğlu kopt de bal weg. Paulou is nu in balbezit. Paulou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 19:0

78e minuut.
Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou geeft de bal voor. Kret is nu in balbezit. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 20:0

79e minuut.
Yaşayan heeft problemen om de bal te vangen. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret verovert de bal door een tackle van achteren. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 21:0

80e minuut.
Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora passt de bal in één keer door. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio geeft de bal voor. Kret is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 22:0

82e minuut.
Lafken heeft problemen om de bal te vangen. Kret verovert de bal door een tackle van achteren. Kret probeert naar een medespeler te passen. Arora is nu in balbezit. Arora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Baio rent richting de bal. Klungelig pakt Baio de bal. Baio geeft de bal voor. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 4%, ALTAY 96%.
La Vita è Bella - ALTAY 22:0