Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2688
FC.Hurra LLION C.F.
ABS Tactiek Promote
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 23.8
solide Schieten waardeloos
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen zwak


2e minuut.
Muñoz Escuín geeft de bal voor. Moresco probeert de bal aan de voet te houden. Mazet rent richting de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ... Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 1:0

3e minuut.
Malnero speelt de bal door. Klungelig pakt Seubert de bal. Mazet is nu in balbezit. Mazet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 2:0

7e minuut.
Dejnowicz passt de bal in één keer door. Ambrus is nu in balbezit. Met opzet legt Iloniak zijn tegenspeler op de grond. Iloniak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bertrands passt de bal zonder na te denken. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak passt de bal in één keer door. Mazet is nu in balbezit. Mazet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Guajajara controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malnero. Guajajara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guajajara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazet springt en kopt de bal. Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gerber is nu in balbezit. Gerber probeert naar een medespeler te passen. Maršanić is nu in balbezit. Maršanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 3:0

23e minuut.
Moresco probeert de bal aan de voet te houden. Maršanić rent richting de bal. Maršanić passt de bal zonder na te denken. Gerber is nu in balbezit. Gerber schiet op doel. Padineanu bokst de bal weg.

30e minuut.
Gerber passt de bal met de wreef. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz passt de bal in één keer door. Maršanić is nu in balbezit. Maršanić draait met de bal, schiet en ... Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Maršanić onderschept slim de pass. Maršanić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazet de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ... Padineanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 4:0

41e minuut.
Moresco verovert de bal door een tackle van achteren. Moresco geeft de bal voor. Inworp. Iloniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerber geeft een lange en hoge pass. Padineanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazet is nu in balbezit. Mazet schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Muñoz Escuín geeft een hoge lob. Guajajara rent richting de bal. Guajajara passt de bal zonder na te denken. Mazet is nu in balbezit. Mazet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 23%, LLION C.F. 77%.
FC.Hurra - LLION C.F. 4:0

47e minuut.
Maršanić geeft de bal voor. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak passt de bal met de wreef. Gerber is nu in balbezit. Gerber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Gerber passt de bal met de wreef. Guajajara rent richting de bal. Guajajara geeft een lange en hoge pass. Mazet krijgt zijn hoofd ertegen. Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 5:0

60e minuut.
Daar is Pajariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guajajara speelt de bal door. Maršanić rent richting de bal. Maršanić schiet op doel. Moresco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padineanu bokst de bal weg. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 6:0

63e minuut.
Moresco trapt de bal weg. Menezo is nu in balbezit. Met opzet legt Guajajara zijn tegenspeler op de grond. Guajajara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Crusat met een sublieme pass. Gerber geeft de bal voor. Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić schiet op doel. Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Mazet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz schiet op doel. Maršanić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padineanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 7:0

74e minuut.
Muñoz Escuín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrands geeft een lange en hoge pass. Mazet rent richting de bal. Mazet haalt uit met een fantastische trap. Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Maršanić rent richting de bal. Maršanić speelt de bal door. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet schiet op doel. Padineanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 8:0

78e minuut.
Kędra geeft een hoge lob. Mazet is nu in balbezit. Mazet heeft problemen om de bal te vangen. Mazet draait met de bal, schiet en ... Padineanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 9:0

83e minuut.
Dejnowicz met de inworp. Gerber probeert de bal met de borst te controleren. Gerber geeft de bal voor. Mazet rent richting de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - LLION C.F. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 29%, LLION C.F. 71%.
FC.Hurra - LLION C.F. 10:0