Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hristo Botev
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8834
Fc Botev Plovdiv Outbreakers
11-0-0 Tactiek test00
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten adequate
very good Passen very good
weak Verdedigen solid


9e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Daar is Stanishev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanishev met een sublieme pass. Yotov is nu in balbezit. Yotov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Veiga passt de bal met de wreef. Yotov met een sublieme pass. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Baltanov passt de bal met de wreef. Daar is Łącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov draait met de bal, schiet en ... Popov met een sublieme pass. Daar is Zhekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topuzakov speelt de bal door. De bal raakt de paal. Baltanov is nu in balbezit. Baltanov schiet op doel. Armeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Botev Plovdiv - Outbreakers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Botev Plovdiv 55%, Outbreakers 45%.
Fc Botev Plovdiv - Outbreakers 0:1

72e minuut.
Martinchev passt de bal in één keer door. Armeni met een sublieme pass. Topuzakov met een sublieme pass. Popov speelt de bal door. Topuzakov speelt de bal door. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bergara Larrañaga speelt de bal door. Klungelig pakt Popov de bal. Georgiev rent richting de bal. Łącki verovert de bal door een tackle van achteren. Łącki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Botev Plovdiv 51%, Outbreakers 49%.
Fc Botev Plovdiv - Outbreakers 0:1