Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IFK Söding Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8670
IFK Söding Lions Portugal Club
Attack Tactiek DCC
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 51.3
average Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Mączyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hovakimyan de bal. Hovakimyan probeert naar een medespeler te passen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
de Baptista geeft de bal voor. Nery kopt de bal weg. Daar is Zavoyovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Richtinger trapt de bal weg van het doel. Zavoyovsky controleert de bal met de borst. Nery speelt de bal door. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan schiet op doel. Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:1

8e minuut.
Inworp. de Baptista met een snelle inworp. Nery probeert naar een medespeler te passen. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bønnelykke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvijić maakt een snoekduik en kopt de bal. Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:2

9e minuut.
Laureola speelt de bal door. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovakimyan schiet op doel. Richtinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Herne de bal. Herne geeft een hoge lob. Papović probeert naar een medespeler te passen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Gwidon de bal onder controle te krijgen. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pezzimenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:3

15e minuut.
Bønnelykke probeert naar een medespeler te passen. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubomirski. Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bønnelykke komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Bønnelykke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bønnelykke passt de bal met de wreef. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Richtinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:4

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bønnelykke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap. Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:5

23e minuut.
Bønnelykke met een snelle inworp. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Papović is nu in balbezit. Papović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu geeft een hoge lob. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:6

27e minuut.
Richtinger trapt de bal weg. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączyński met een sublieme pass. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ... Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lubomirski trapt de bal weg. Thorn kopt de bal weg. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Boa Morte onderschept slim de pass. Boa Morte geeft de bal voor. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Wutte geeft de bal voor. Diculescu kopt de bal weg. Daar is Ragul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mączyński passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan is nu in balbezit. Pezzimenti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hovakimyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Papović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hovakimyan passt de bal met de wreef. Daar is Nery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nery passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 84%, Lions Portugal Club 16%.
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:7

50e minuut.
Bønnelykke passt de bal zonder na te denken. Daar is Nery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nery probeert naar een medespeler te passen. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel. Richtinger bokst de bal weg. Paal!

51e minuut.
Mączyński onderschept slim de pass. Mączyński geeft een lange en hoge pass. Hovakimyan kopt de bal weg. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:8

56e minuut.
Klungelig pakt Bønnelykke de bal. Bønnelykke probeert naar een medespeler te passen. Cvijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvijić draait met de bal, schiet en ... Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:9

62e minuut.
Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu geeft een lange en hoge pass. Cvijić rent richting de bal. Cvijić schiet op doel. Richtinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:10

63e minuut.
Arbitro komt het veld opgelopen. Marinheiro komt het veld opgelopen. Arribana komt het veld opgelopen. Lebre komt het veld opgelopen. Mealha komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zavoyovsky rent richting de bal. Lebre verovert de bal door een tackle van achteren. Lebre speelt de bal door. Arribana rent richting de bal. Arribana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Arribana met een sublieme pass. Mealha rent richting de bal. Mealha met een sublieme pass. Marinheiro rent richting de bal. Marinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:11

73e minuut.
Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira begaat een overtreding. Lebre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mączyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arribana rent richting de bal. Arribana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 71%, Lions Portugal Club 29%.
IFK Söding - Lions Portugal Club 0:11