Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: U.A.E. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11312
U.A.E. Ukraina
5322 Tactiek 5-4-1
53% Balbezit 47%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
69.1 gemiddelde waardering 71.6
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Maiboroda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maiboroda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dergunov is nu in balbezit. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib draait met de bal, schiet en ... Litvinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Awar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Awar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dergunov probeert naar een medespeler te passen. Kondrashchenko probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kondrashchenko is nu in balbezit. Kondrashchenko met een sublieme pass. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... bin Ali Faraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.A.E. - Ukraina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 76%, Ukraina 24%.
U.A.E. - Ukraina 0:1

46e minuut.
Melaschenko komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Abdu Mugri is nu in balbezit. Kondrashchenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van EL Baloushi. EL Baloushi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Muto komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Sivukha komt het veld opgelopen. Sobol` komt het veld opgelopen. Krasnoperov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Malallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Malallah verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... bin Ali Faraj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.A.E. 65%, Ukraina 35%.
U.A.E. - Ukraina 0:1