Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 08:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pilipinas
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20622
Pilipinas Ireland
Shqipëria Tactiek Gaelic V3 elp
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
70.5 gemiddelde waardering 74.8
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Carthy met een sublieme pass. Gilchrist rent richting de bal. Met opzet legt Awitan zijn tegenspeler op de grond. Awitan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De Mange onderschept slim de pass. De Mange passt de bal in één keer door. Gannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gannon haalt uit met een fantastische trap. Saulog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Ireland 0:1

21e minuut.
Johns passt de bal met de wreef. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist geeft de bal voor. Banker springt en kopt de bal. Saulog probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Ireland 0:2

22e minuut.
Johns speelt de bal door. Tandoc is nu in balbezit. Tandoc geeft een lange en hoge pass. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Lacbawan verovert de bal door een tackle van achteren. Johns is nu in balbezit. Lacbawan begaat een overtreding. Lacbawan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 56%, Ireland 44%.
Pilipinas - Ireland 0:2

56e minuut.
Deegan geeft een hoge lob. Gannon kopt de bal weg. Klungelig pakt Banker de bal. Gannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gannon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banker rent richting de bal. Banker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Ireland 0:3

68e minuut.
Inworp. Foy komt het veld opgelopen. Hyde komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norman komt het veld opgelopen. Lawrie komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist is nu in balbezit. Norman rent richting de bal. Gilchrist geeft een lange en hoge pass. Lawrie springt en kopt de bal. Saulog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Awitan rent richting de bal. Awitan geeft een lange en hoge pass. Curameng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Waters speelt de bal door. Johns is nu in balbezit. Johns passt de bal in één keer door. Daar is Lawrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Saulog bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 56%, Ireland 44%.
Pilipinas - Ireland 0:3