Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cymru Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8464
Cymru Sverige
Piscu Tactiek Sweden 1
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
68.5 gemiddelde waardering 72.9
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström onderschept slim de pass. Clements rent richting de bal. Clements schiet op doel. Tegnér werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cody geeft de bal voor. Fuchs rent richting de bal. Oster onderschept slim de pass. Öijer geeft de bal voor. Hede springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tobin rent richting de bal. Kennysson onderschept slim de pass. Kennysson passt de bal zonder na te denken. Trotzig geeft een hoge lob. Hede krijgt zijn hoofd ertegen. Symonds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Johnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodinger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hede krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Churchyard kopt de bal weg. Bodinger met een sublieme pass. Kennysson rent richting de bal. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Hede springt en kopt de bal. Symonds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bergström passt de bal in één keer door. Trotzig rent richting de bal. Trotzig probeert naar een medespeler te passen. Kennysson kan de bal niet met de borst controleren. Kennysson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hede kan de bal niet met de borst controleren. Hede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Sverige 0:1

36e minuut.
Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Sverige 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 56%, Sverige 44%.
Cymru - Sverige 0:2

49e minuut.
Bergström geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hillman met een snelle inworp. Clements rent richting de bal. Clements schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Hede kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Symonds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru - Sverige 0:3

61e minuut.
Payne geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Oster. Goede buitenspelval van de verdediging. Fredholm neemt vlug de vrije trap. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bodinger kopt de bal weg. Cody rent richting de bal. Hede onderschept slim de pass. Öijer geeft de bal voor. Johnsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Timms komt het veld opgelopen. Isaac komt het veld opgelopen. Pembridge komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kennysson is nu in balbezit. Kennysson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hede de bal onder controle te krijgen. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fuchs geeft een hoge lob. Johnsson is nu in balbezit. Pembridge begaat een overtreding. Pembridge krijgt een gele kaart. Johnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davies komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kennysson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru 64%, Sverige 36%.
Cymru - Sverige 0:3