Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: België Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16352
België Česká republika
Poging 3 Tactiek 6-2-2
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
82.9 gemiddelde waardering 78.7
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


8e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Kordík onderschept slim de pass. Kordík geeft een hoge lob. Vengl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Minne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavka onderschept slim de pass. Kavka geeft een hoge lob. Vengl maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanmaelsaeke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Česká republika 0:1

29e minuut.
Vervaet passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx passt de bal zonder na te denken. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst schiet op doel. Lízl bokst de bal weg.

35e minuut.
Minne probeert naar een medespeler te passen. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx passt de bal met de wreef. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 51%, Česká republika 49%.
België - Česká republika 0:1

46e minuut.
Thys komt het veld opgelopen. Van Hauwaert komt het veld opgelopen. Vandebroek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx is nu in balbezit. Purman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lízl speelt de bal door. Vengl kan de bal niet met de borst controleren. Vercammen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercammen krijgt een gele kaart. Vengl raakt geblesseerd tijdens het duel. Hájný komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - Česká republika 1:1

71e minuut.
Inworp. Bortel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vercammen passt de bal in één keer door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandebroek raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandebroek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Vercammen kopt de bal weg. Vengl is nu in balbezit. Vervaet begaat een overtreding. Vervaet krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vengl is nu in balbezit. Vengl probeert naar een medespeler te passen. Van de Vyver bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný draait met de bal, schiet en ... Vanmaelsaeke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Purman bereikt de bal nog maar net als eerste. Purman geeft een lange en hoge pass. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Vanmaelsaeke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Česká republika 1:2

85e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Minne rent richting de bal. Minne passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Telemann de bal. Thys rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík probeert naar een medespeler te passen. Thys rent richting de bal. Thys draait met de bal, schiet en ... Lízl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 54%, Česká republika 46%.
België - Česká republika 1:2