Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dragons of Zdenny Boss Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2472
Dragons of Zdenny Boss Queenstown FC
Sharp 6 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 21
formidabel Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Şaş onderschept slim de pass. Şaş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lenzo de bal. Lenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 1:0

3e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe speelt de bal door. Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş is nu in balbezit. Şaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drzymała met de inworp. Yalovalı rent richting de bal. Yalovalı geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 2:0

6e minuut.
Kubelka rent richting de bal. Vijaya rent richting de bal. Kubelka maakt een afschuwelijke overtreding. Kubelka krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Şaş is nu in balbezit. Lam is nu in balbezit. Şaş verovert de bal door een tackle van achteren. Şaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 3:0

11e minuut.
Kubelka kopt de bal weg. Stroe is nu in balbezit. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şaş is nu in balbezit. Lenzo is nu in balbezit. Şaş rent richting de bal. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Bala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 4:0

22e minuut.
Yalovalı is nu in balbezit. Yalovalı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jin de bal. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 5:0

23e minuut.
Şaş verovert de bal door een tackle van achteren. Şaş passt de bal zonder na te denken. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Bala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 6:0

25e minuut.
Vijaya rent richting de bal. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe speelt de bal door. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Krumphanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Krumphanzl geeft een lange en hoge pass. Lenzo kopt de bal weg. Şaş is nu in balbezit. Şaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Yalovalı kopt de bal weg. Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała passt de bal in één keer door. Şaş heeft problemen om de bal te vangen. Şaş schiet op doel. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kubelka rent richting de bal. Kubelka met een sublieme pass. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 7:0

36e minuut.
Lenzo passt de bal in één keer door. Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal zonder na te denken. Şaş rent richting de bal. Şaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lenzo krijgt zijn hoofd ertegen. Bala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe met een sublieme pass. Kubelka geeft een lange en hoge pass. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 8:0

43e minuut.
Şaş passt de bal met de wreef. Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı speelt de bal door. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 9:0

44e minuut.
Kubelka speelt de bal door. Gałuszko speelt de bal door. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 14%, Queenstown FC 86%.
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 9:0

46e minuut.
Şaş passt de bal in één keer door. Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı geeft een hoge lob. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 10:0

49e minuut.
Yalovalı is nu in balbezit. Yalovalı geeft een hoge lob. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 11:0

52e minuut.
Yalovalı geeft een lange en hoge pass. Gałuszko kopt de bal weg. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş onderschept slim de pass. Şaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo passt de bal met de wreef. Jin heeft problemen om de bal te vangen. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... Bala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jin de bal. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 12:0

56e minuut.
Gałuszko passt de bal zonder na te denken. Yalovalı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lenzo de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Bala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 13:0

57e minuut.
Yalovalı rent richting de bal. Yalovalı speelt de bal door. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş schiet op doel. Jin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 14:0

60e minuut.
Şaş is nu in balbezit. Şaş passt de bal met de wreef. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 15:0

60e minuut.
Şaş rent richting de bal. Şaş speelt de bal door. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jin de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Han rent richting de bal. Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe met een sublieme pass. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 16:0

72e minuut.
Klungelig pakt Vijaya de bal. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka passt de bal zonder na te denken. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yalovalı geeft de bal voor. Bala met een sublieme pass. Drzymała kopt de bal weg. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 17:0

80e minuut.
Prakash passt de bal in één keer door. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko met een sublieme pass. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała geeft een hoge lob. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel. Bala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 18:0

86e minuut.
Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı geeft een hoge lob. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Bala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio probeert naar een medespeler te passen. Kubelka rent richting de bal. Daar is Kubelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubelka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 23%, Queenstown FC 77%.
Dragons of Zdenny Boss - Queenstown FC 18:0