Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Moldova Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21831
Moldova Latvija
like a 5-2-E-2 Tactiek LATVIJA 4-4-2
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
77.5 gemiddelde waardering 75
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Bruks probeert de bal met de borst te controleren. Bruks geeft een hoge lob. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Ganenco controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Laviņš neemt vlug de vrije trap. Bruks probeert de bal met de borst te controleren. Castanda is nu in balbezit. Bruks onderschept slim de pass. Bruks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aleşin passt de bal zonder na te denken. Gane rent richting de bal. Gane passt de bal met de wreef. Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs passt de bal in één keer door. Gavars is nu in balbezit. Gavars geeft een lange en hoge pass. Bikšenieks springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lucinschi is nu in balbezit. Lucinschi geeft een lange en hoge pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 1:0

26e minuut.
Tīklenieks neemt vlug de vrije trap. Bruks is nu in balbezit. Met opzet legt Gladîş zijn tegenspeler op de grond. Bruks raakt geblesseerd tijdens het duel. Kreitāns met een snel genomen vrije trap. Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bikšenieks maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ganenco de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moldova - Latvija 1:1

30e minuut.
Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Gladîş verovert de bal door een tackle van achteren. Gane is nu in balbezit. Gane passt de bal zonder na te denken. Cojucari met een sublieme pass. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 2:1

32e minuut.
Aleşin rent richting de bal. Aleşin passt de bal in één keer door. Gane rent richting de bal. Gane geeft een lange en hoge pass. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cojucari rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 3:1

37e minuut.
Aleşin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gane rent richting de bal. Gane geeft een lange en hoge pass. Iabanji springt en kopt de bal. Celmiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 4:1

39e minuut.
Ganenco geeft een hoge lob. Laviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviņš probeert naar een medespeler te passen. Bruks is nu in balbezit. Bruks schiet op doel. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cojucari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bojenco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 51%, Latvija 49%.
Moldova - Latvija 4:1

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojenco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aleşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleşin geeft de bal voor. Iabanji springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 5:1

54e minuut.
Dzerviņš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aleşin met een snelle inworp. Bojenco geeft een hoge lob. Cojucari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kreitāns verovert de bal door een tackle van achteren. Kreitāns passt de bal zonder na te denken. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks schiet op doel. Vovc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova - Latvija 5:2

60e minuut.
Bojenco rent richting de bal. Bojenco passt de bal met de wreef. Lucinschi probeert naar een medespeler te passen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Bordeniuc komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Laviņš passt de bal met de wreef. Bruks rent richting de bal. Bruks speelt de bal door. Daar is Kreitāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreitāns geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Deglavs komt het veld opgelopen. Aleşin met een snelle inworp. Klungelig pakt Bojenco de bal. Bojenco geeft de bal voor. Iabanji springt en kopt de bal. Celmiņš bokst de bal weg.

79e minuut.
Ganenco rent richting de bal. Ganenco geeft een lange en hoge pass. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichifor komt het veld opgelopen. Ursachi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Deglavs passt de bal zonder na te denken. Bruks rent richting de bal. Bruks passt de bal in één keer door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gladîş rent richting de bal. Gladîş geeft de bal voor. Bruks met een sublieme pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Vovc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova 45%, Latvija 55%.
Moldova - Latvija 5:2