Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15021
Lietuva Polska
nvm2wingblock Tactiek Antoś 5-3-2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
79.6 gemiddelde waardering 86.9
outstanding Schieten brilliant
incredible Passen brilliant
brilliant Verdedigen magical


3e minuut.
Puszka geeft een hoge lob. Czarniecki kopt de bal weg. Zagrabskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante onderschept slim de pass. Dante schiet op doel. Kernagis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaušynis onderschept slim de pass. Kaušynis met een sublieme pass. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Idzelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaušynis speelt de bal door. Konaverskis is nu in balbezit. Konaverskis geeft een hoge lob. Skiudulas maakt een snoekduik en kopt de bal. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Czarniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarniecki speelt de bal door. Czerkas met een sublieme pass. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Kernagis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puszka zal de hoekschop nemen. Czarniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Kernagis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Daar is Puszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszka geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Kernagis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Idzelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzelis passt de bal met de wreef. Zeligmanas is nu in balbezit. Zeligmanas schiet op doel. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Polska 1:0

23e minuut.
Puszka verovert de bal door een tackle van achteren. Puszka passt de bal zonder na te denken. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap. Kernagis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lietuva - Polska 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerkas met de inworp. Szut probeert naar een medespeler te passen. Puszka is nu in balbezit. Puszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Szut passt de bal in één keer door. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Zagrabskas speelt de bal door. Skiudulas rent richting de bal. Met opzet legt Szut zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Szut moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szut schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Skiudulas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaušynis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skiudulas krijgt zijn hoofd ertegen. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Polska 2:1

42e minuut.
Czarniecki rent richting de bal. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas geeft een hoge lob. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel. Kernagis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Osowski onderschept slim de pass. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czarniecki de bal. Czerkas geeft de bal voor. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burkus komt het veld opgelopen. Plienaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 69%, Polska 31%.
Lietuva - Polska 2:1

49e minuut.
Idzelis is nu in balbezit. Idzelis passt de bal in één keer door. Plienaitis probeert naar een medespeler te passen. Zeligmanas heeft problemen om de bal te vangen. Zeligmanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante passt de bal zonder na te denken. Czarniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lietuva - Polska 2:2

53e minuut.
Konaverskis rent richting de bal. Konaverskis speelt de bal door. Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeligmanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Polska 3:2

70e minuut.
Dziobak probeert naar een medespeler te passen. Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkas passt de bal zonder na te denken. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Wielgus komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kramarauskas kopt de bal weg. Šalajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka onderschept slim de pass. Puszka geeft een lange en hoge pass. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dziobak passt de bal met de wreef. Puszka heeft problemen om de bal te vangen. Puszka passt de bal zonder na te denken. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Kernagis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zeligmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floriańczyk. Zeligmanas raakt geblesseerd tijdens het duel. Idzelis met een snel genomen vrije trap. Mętel kopt de bal weg. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 63%, Polska 37%.
Lietuva - Polska 3:2