Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panamá Nicaragua
Nicaragua Tactiek ecuador
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
74.8 gemiddelde waardering 73.9
formidable Schieten outstanding
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Solis met een snelle inworp. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales passt de bal met de wreef. Garnier geeft een hoge lob. Cubillo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Espitia Navarro is nu in balbezit. Espitia Navarro passt de bal zonder na te denken. Pascual is nu in balbezit. Pascual geeft de bal voor. Montenegro springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lozano controleert de bal met de borst. Torres met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ... Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Nicaragua 0:1

25e minuut.
Caravaca is nu in balbezit. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Cubillo rent richting de bal. Cubillo schiet op doel. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Nicaragua 0:2

32e minuut.
Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca passt de bal met de wreef. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Caravaca speelt de bal door. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Cubillo rent richting de bal. Cubillo draait met de bal, schiet en ... Molina bokst de bal weg.

39e minuut.
Armuelles kopt de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barriomartín krijgt een gele kaart. Montenegro raakt geblesseerd tijdens het duel. Córdoba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pascual is nu in balbezit. Pascual geeft de bal voor. Armuelles springt en kopt de bal. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 59%, Nicaragua 41%.
Panamá - Nicaragua 0:2

56e minuut.
Baquedano speelt de bal door. Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft de bal voor. Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier passt de bal in één keer door. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales geeft een lange en hoge pass. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano komt het veld opgelopen. Casanova komt het veld opgelopen. Figueres komt het veld opgelopen. Hoffman komt het veld opgelopen. Chirinos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lombardo geeft een lange en hoge pass. Barriomartín is nu in balbezit. Casanova begaat een overtreding. Casanova krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Buitenspel voor Montenegro. Goede buitenspelval van de verdediging. Ayerdis komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova onderschept slim de pass. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Godínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arechavaleta geeft de bal voor. Baloy met een sublieme pass. Pascual rent richting de bal. Pascual geeft de bal voor. Montenegro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 42%, Nicaragua 58%.
Panamá - Nicaragua 0:2