Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC QiUL Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2938
FC QiUL Relax Konstanz
Attack Tactiek 442_Relax
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen average


7e minuut.
Cianciarusso passt de bal met de wreef. Parzonka rent richting de bal. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Kantilos is nu in balbezit. Kantilos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC QiUL - Relax Konstanz 0:1

12e minuut.
Alif Alias passt de bal met de wreef. Inworp. Cianciarusso met een snelle inworp. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap. Maróti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonin is nu in balbezit. Muti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muti geeft een hoge lob. Maróti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC QiUL - Relax Konstanz 1:1

15e minuut.
Braumeister kopt de bal weg. Cianciarusso is nu in balbezit. Ostiglia onderschept slim de pass. Fernández Pertierra verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nawawi passt de bal zonder na te denken. Daar is Freestone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantilos rent richting de bal. Kantilos draait met de bal, schiet en ... Yusuf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC QiUL - Relax Konstanz 1:2

23e minuut.
Abadexo geeft de bal voor. Klungelig pakt Olszański de bal. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra haalt uit met een fantastische trap. Yusuf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC QiUL - Relax Konstanz 1:3

25e minuut.
Ostiglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamri Hasan komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Cianciarusso probeert naar een medespeler te passen. Freestone rent richting de bal. Freestone passt de bal met de wreef. Poch is nu in balbezit. Poch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maróti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parzonka rent richting de bal. Parzonka met een sublieme pass. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos schiet op doel. De bal raakt de paal. Yusuf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Freestone onderschept slim de pass. Muti rent richting de bal. Muti probeert naar een medespeler te passen. Oltran is nu in balbezit. Oltran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC QiUL 62%, Relax Konstanz 38%.
FC QiUL - Relax Konstanz 1:3

54e minuut.
Daar is Braumeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurice passt de bal zonder na te denken. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kulp geeft een hoge lob. Nawawi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Pertierra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zamri Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamri Hasan geeft een lange en hoge pass. Oltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltran schiet op doel. Maróti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC QiUL - Relax Konstanz 2:3

84e minuut.
Olszański geeft een hoge lob. Daar is Cianciarusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Noor is nu in balbezit. Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. Oltran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Muti rent richting de bal. Parzonka onderschept slim de pass. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC QiUL 33%, Relax Konstanz 67%.
FC QiUL - Relax Konstanz 2:3