Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9191
Misr Tūnis
Memnon Tactiek POLTUN
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 59.3
incredible Schieten good
formidable Passen very good
incredible Verdedigen formidable


11e minuut.
Yunus is nu in balbezit. Swayeh begaat een overtreding. Yunus raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawdat met een snel genomen vrije trap. El-Atrash krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha bokst de bal weg.

12e minuut.
El-Atrash probeert naar een medespeler te passen. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft de bal voor. Yunus krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gawdat speelt de bal door. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een lange en hoge pass. El-Atrash springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Tūnis 1:0

28e minuut.
El-Merghany passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zahid de bal. Zahid geeft de bal voor. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Tūnis 2:0

32e minuut.
Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid met een sublieme pass. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Tūnis 3:0

38e minuut.
Gawdat speelt de bal door. Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft een hoge lob. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Tūnis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 34%, Tūnis 66%.
Misr - Tūnis 4:0

46e minuut.
Zahid geeft een hoge lob. Daar is Lounes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus rent richting de bal. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
El-Merghany verovert de bal door een tackle van achteren. El-Merghany geeft een lange en hoge pass. Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft de bal voor. Yunus krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha bokst de bal weg.

64e minuut.
Abu al Khayr passt de bal met de wreef. Zahid heeft problemen om de bal te vangen. Zahid geeft een hoge lob. Daar is El-Atrash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Gawdat passt de bal met de wreef. Swayeh onderschept slim de pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Bacha bokst de bal weg. Zahid rent richting de bal. Zahid geeft een lange en hoge pass. Bacha bokst de bal weg. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
El-Merghany geeft een hoge lob. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash schiet op doel. Bacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Tūnis 5:0

77e minuut.
Mrad controleert de bal met de borst. Gawdat geeft de bal voor. El-Atrash kopt de bal weg. Zahid geeft de bal voor. Yunus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zahid rent richting de bal. Zahid geeft de bal voor. El-Atrash is nu in balbezit. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Bacha bokst de bal weg.

87e minuut.
Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een hoge lob. El-Atrash springt en kopt de bal. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 31%, Tūnis 69%.
Misr - Tūnis 5:0