Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Scotland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16753
Scotland Slovensko
s523_a7 Tactiek 523 wc
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 11
77.4 gemiddelde waardering 78
incredible Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Brestenský rent richting de bal. MacMurray is nu in balbezit. Brestenský begaat een overtreding. Brestenský krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Menzies is nu in balbezit. Menzies passt de bal met de wreef. MacLehose rent richting de bal. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ure met een sublieme pass. Šmid rent richting de bal. MacLehose onderschept slim de pass. MacLehose haalt uit met een fantastische trap. Budaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 2:0

28e minuut.
Fritzka met de inworp. Kubica geeft een hoge lob. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... MacLennan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith onderschept slim de pass. Raith speelt de bal door. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Šmid met een sublieme pass. Vaňa is nu in balbezit. MacChlerich verovert de bal door een tackle van achteren. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Budaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 3:0

40e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeochan onderschept slim de pass. MacKeochan geeft een hoge lob. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Budaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Kirschner de bal. Ure is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirschner. Kirschner krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Raith probeert de bal met de borst te controleren. Fritzka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ure. Ure krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 59%, Slovensko 41%.
Scotland - Slovensko 3:0

46e minuut.
MacLairish komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Brestenský is nu in balbezit. MacLairish bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský verovert de bal door een tackle van achteren. Brestenský draait met de bal, schiet en ... MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Charles passt de bal zonder na te denken. MacLairish speelt de bal door. Daar is MacKeochan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel. MacLennan bokst de bal weg. MacLairish speelt de bal door. Brestenský geeft de bal voor. Pračko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 3:1

53e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Brestenský is nu in balbezit. MacMurray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacMurray krijgt een gele kaart. Brestenský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čaňo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. MacLennan bokst de bal weg.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brestenský stond buitenspel. Kean komt het veld opgelopen. Todd komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor MacChlerich. Goede buitenspelval van de verdediging. Król komt het veld opgelopen.

67e minuut.
MacMurray geeft de bal voor. Król rent richting de bal. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 3:2

70e minuut.
Król bereikt de bal nog maar net als eerste. Król passt de bal met de wreef. Pračko rent richting de bal. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ure is nu in balbezit. Ure passt de bal met de wreef. Todd rent richting de bal. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Budaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ure neemt de hoekschop. MacChlerich krijgt zijn hoofd ertegen. Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ološtiak rent richting de bal. Kean onderschept slim de pass. Kean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 4:2

78e minuut.
Cowan is nu in balbezit. Cowan geeft een lange en hoge pass. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský schiet op doel. MacLennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 4:3

82e minuut.
Čaňo is nu in balbezit. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray begaat een overtreding. MacMurray krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pračko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
MacLairish passt de bal met de wreef. Todd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaňa. Vaňa krijgt een gele kaart. Todd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacChlerich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Budaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Slovensko 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 59%, Slovensko 41%.
Scotland - Slovensko 5:3