Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Manovariak FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6323
Manovariak FC 12 Angry Men
3232 Tactiek Juve Next
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Viaene probeert de bal aan de voet te houden. Földvári is nu in balbezit. van Rijswijk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Rijswijk krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Krausz passt de bal zonder na te denken. Táncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Táncsics met een sublieme pass. Huân bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cuesta is nu in balbezit. Cuesta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mányoki de bal. Viaene is nu in balbezit. Viaene draait met de bal, schiet en ... Szarka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Huân is nu in balbezit. Huân passt de bal met de wreef. Weisz is nu in balbezit. Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szarka met een harde bal richting middenveld. van Rijswijk kopt de bal weg. Esterházy rent richting de bal. Deviren onderschept slim de pass. Deviren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Doeltrap. Szarka trapt de bal weg. Deviren kopt de bal weg. Muniozguren is nu in balbezit. Muniozguren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Muniozguren rent richting de bal. Táncsics onderschept slim de pass. Táncsics passt de bal met de wreef. Weisz rent richting de bal. Weisz draait met de bal, schiet en ... Szarka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Huân speelt de bal door. Dębek rent richting de bal. Weisz onderschept slim de pass. Weisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 67%, 12 Angry Men 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:0

55e minuut.
Daar is Földvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Rijswijk probeert naar een medespeler te passen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz onderschept slim de pass. Weisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz schiet op doel. Szarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Táncsics de bal. Táncsics geeft een hoge lob. Dębek heeft problemen om de bal te vangen. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szarka trapt de bal weg van het doel. Urbaniczky kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Esterházy de bal onder controle te krijgen. Muniozguren rent richting de bal. Muniozguren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szarka met een harde bal richting middenveld. Muniozguren kopt de bal weg. Gasco heeft problemen om de bal te vangen. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Földvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Huân is nu in balbezit. Huân passt de bal met de wreef. Viaene rent richting de bal. Viaene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Reus komt het veld opgelopen. Véber komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Dębek probeert naar een medespeler te passen. Táncsics is nu in balbezit. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Szviták komt het veld opgelopen. Lemerre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiss komt het veld opgelopen. van Male komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 73%, 12 Angry Men 27%.
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:1