Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chile Colombia
Talcahuano 1 Tactiek 412W2_USA
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
75.8 gemiddelde waardering 78.7
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Malagón passt de bal met de wreef. Navajas speelt de bal door. Klungelig pakt Liévano de bal. Gallego rent richting de bal. Gallego schiet op doel. Ossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra probeert naar een medespeler te passen. Yate speelt de bal door. Gallego rent richting de bal. Gallego geeft een lange en hoge pass. Ossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gayoso verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Colombia 0:1

9e minuut.
Quinteros passt de bal zonder na te denken. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal zonder na te denken. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... Leiva bokst de bal weg.

16e minuut.
Liévano kopt de bal weg. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. Ossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Colombia 0:2

18e minuut.
Gijón passt de bal in één keer door. Barra rent richting de bal. Barra geeft een lange en hoge pass. Bastías springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Colombia 1:2

34e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Gallego passt de bal zonder na te denken. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... Ossa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego geeft de bal voor. Klungelig pakt Lucero de bal. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barra met een sublieme pass. Klungelig pakt Castaño de bal. Castaño geeft een hoge lob. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 50%, Colombia 50%.
Chile - Colombia 1:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Barra probeert de bal met de borst te controleren. Barra met een sublieme pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Colombia 2:2

61e minuut.
Cantillo komt het veld opgelopen. Melinao komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguízamo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Navajas speelt de bal door. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo passt de bal zonder na te denken. Cantillo rent richting de bal. Cantillo schiet op doel. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Adasme is nu in balbezit. Adasme passt de bal met de wreef. Melinao is nu in balbezit. Melinao haalt uit met een fantastische trap. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Colombia 3:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meza komt het veld opgelopen. Avelino komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Haussmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barra is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barra met een snelle inworp. Castaño geeft de bal voor. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastías is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Malagón kopt de bal weg. Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Meza is nu in balbezit. Meza geeft de bal voor. Cantillo springt en kopt de bal. Ossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Meza kopt de bal weg. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haussmann. Haussmann krijgt een gele kaart. Cantillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azurmendy komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Adasme bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme passt de bal zonder na te denken. Barra is nu in balbezit. Barra geeft een lange en hoge pass. Melinao maakt een snoekduik en kopt de bal. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Castaño passt de bal in één keer door. Adasme is nu in balbezit. Adasme passt de bal met de wreef. Barra rent richting de bal. Barra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 44%, Colombia 56%.
Chile - Colombia 3:2