Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter Westertown Wanderers
4312 Tactiek WW 4-1-2-1-2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


12e minuut.
Sinclair geeft een hoge lob. Gomez kan de bal niet met de borst controleren. Gomez passt de bal zonder na te denken. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Roebuck is nu in balbezit. Roebuck geeft een hoge lob. Socol met een sublieme pass. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Czerbniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinclair met een snelle inworp. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berić is nu in balbezit. Berić geeft een lange en hoge pass. Gomez kopt de bal weg. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Westertown Wanderers 1:0

31e minuut.
Berić is nu in balbezit. Berić geeft de bal voor. Gomez kopt de bal weg. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Irivarren bokst de bal weg.

32e minuut.
Golding passt de bal zonder na te denken. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMartin rent richting de bal. Golding onderschept slim de pass. Golding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMartin is nu in balbezit. MacMartin passt de bal in één keer door. Doszko rent richting de bal. Doszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hobbs passt de bal zonder na te denken. Golding is nu in balbezit. Golding passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - Westertown Wanderers 2:0

45e minuut.
Sinclair kopt de bal weg. Klungelig pakt Hobbs de bal. Hobbs speelt de bal door. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 52%, Westertown Wanderers 48%.
CanOnlyGetBetter - Westertown Wanderers 2:0

46e minuut.
Doszko met een sublieme pass. Novi heeft problemen om de bal te vangen. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Peregudovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novi speelt de bal door. Jurík met een sublieme pass. Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Doszko haalt uit met een fantastische trap. Vékey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pimenta passt de bal in één keer door. Jurík rent richting de bal. Jurík passt de bal met de wreef. Doszko is nu in balbezit. Doszko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Hobbs kopt de bal weg. Gomez is nu in balbezit. Pimenta verovert de bal door een tackle van achteren. Golding onderschept slim de pass. Golding schiet op doel. Irivarren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gomez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yardley ... Strafschop! Gomez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aktaroğlu komt het veld opgelopen. Munday komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aktaroğlu neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Irivarren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Simpson probeert naar een medespeler te passen. Hobbs speelt de bal door. Aktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaroğlu schiet op doel. Irivarren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi passt de bal met de wreef. Metcalfe is nu in balbezit. Doszko verovert de bal door een tackle van achteren. Doszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Socol passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal met de wreef. Aktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socol met een snelle inworp. Hobbs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Peregudovas met een sublieme pass. Menzies rent richting de bal. Menzies passt de bal met de wreef. Doszko rent richting de bal. Doszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 49%, Westertown Wanderers 51%.
CanOnlyGetBetter - Westertown Wanderers 2:0