Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ŁKS Łomża Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7619
ŁKS Łomża Zielone Kalety
111111 Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
35 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten adequate
adequate Passen solid
adequate Verdedigen average


18e minuut.
Walendzik verovert de bal door een tackle van achteren. Walendzik speelt de bal door. Lisota rent richting de bal. Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Forycki verovert de bal door een tackle van achteren. Forycki geeft een hoge lob. Brynkiewicz kopt de bal weg. Daar is Ifrach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bagowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagowski passt de bal zonder na te denken. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Zielone Kalety 1:0

34e minuut.
Lo Guercio is nu in balbezit. Việt Trung onderschept slim de pass. Việt Trung speelt de bal door. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 61%, Zielone Kalety 39%.
ŁKS Łomża - Zielone Kalety 1:0

55e minuut.
Nicolai rent richting de bal. Nicolai passt de bal met de wreef. Daar is Koźmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek rent richting de bal. Orbitek draait met de bal, schiet en ... Mancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Zielone Kalety 2:0

58e minuut.
Forycki probeert naar een medespeler te passen. Lisota probeert naar een medespeler te passen. Ifrach verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Orbitek heeft problemen om de bal te vangen. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz speelt de bal door. Lo Guercio rent richting de bal. Lo Guercio schiet op doel. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 56%, Zielone Kalety 44%.
ŁKS Łomża - Zielone Kalety 2:0