Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gambs de Weska Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6656
Gambs de Weska Floc Atlètic
T1df1 Tactiek doble pivot
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
39.6 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Šijak geeft een lange en hoge pass. Denisov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Villoria neemt vlug de vrije trap. Boyle rent richting de bal. Boyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een hoge lob. Boyle is nu in balbezit. Boyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:0

8e minuut.
Senderos onderschept slim de pass. Denisov onderschept slim de pass. Rubio Fauria is nu in balbezit. Denisov verovert de bal door een tackle van achteren. Denisov schiet op doel. Ramírez Brenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:1

10e minuut.
Huras geeft een hoge lob. Sanhueza kopt de bal weg. Villoria is nu in balbezit. Denisov onderschept slim de pass. Denisov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Laszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyński geeft de bal voor. Denisov rent richting de bal. Denisov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Culebras Arenas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:2

15e minuut.
Châtel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aarma. Châtel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubio Fauria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Châtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Châtel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sanhueza geeft een lange en hoge pass. Ferrer Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer Martinez passt de bal zonder na te denken. Boyle rent richting de bal. Boyle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rubio Fauria heeft problemen om de bal te vangen. Dziewulski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rubio Fauria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Châtel is nu in balbezit. Châtel draait met de bal, schiet en ... Sierakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Villoria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Huras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aarma speelt de bal door. Laszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyński schiet op doel. Ramírez Brenes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laszczyński neemt de hoekschop. Denisov is nu in balbezit. Denisov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aarma passt de bal met de wreef. Laszczyński is nu in balbezit. Laszczyński speelt de bal door. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Ramírez Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Palermo passt de bal in één keer door. Šijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Šijak speelt de bal door. Aarma heeft problemen om de bal te vangen. Aarma probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 54%, Floc Atlètic 46%.
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:2

48e minuut.
Laszczyński onderschept slim de pass. Laszczyński passt de bal met de wreef. Daar is Dziewulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Ramírez Brenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villoria met een snelle inworp. Rubio Fauria rent richting de bal. Ferrer Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer Martinez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Drok met een sublieme pass. Villoria rent richting de bal. Met opzet legt Denisov zijn tegenspeler op de grond. Denisov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Villoria verovert de bal door een tackle van achteren. Villoria geeft een lange en hoge pass. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Senderos met de inworp. Rubio Fauria geeft een hoge lob. Châtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtel haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Ramírez Brenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:4

71e minuut.
Rubio Fauria rent richting de bal. Aarma onderschept slim de pass. Aarma passt de bal in één keer door. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Drok onderschept slim de pass. Drok passt de bal zonder na te denken. Senderos heeft problemen om de bal te vangen. Laszczyński rent richting de bal. Laszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Šijak geeft een hoge lob. Sanhueza is nu in balbezit. Sanhueza passt de bal zonder na te denken. Denisov rent richting de bal. Denisov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rubio Fauria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Fauria geeft een lange en hoge pass. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Châtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sierakowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 55%, Floc Atlètic 45%.
Gambs de Weska - Floc Atlètic 1:4