Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nescacz Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 679
Nescacz Fortis Fortuna Adiuvat
01 NEW Tactiek ggre
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
46.5 gemiddelde waardering 24.3
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Frydrych met een sublieme pass. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat passt de bal met de wreef. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gortat heeft problemen om de bal te vangen. Gortat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Răducan rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan onderschept slim de pass. Răducan met een sublieme pass. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Rorat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaberek geeft de bal voor. Varela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 1:0

9e minuut.
Gini rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela met een sublieme pass. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tauram probeert naar een medespeler te passen. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kuzio onderschept slim de pass. Chaberek onderschept slim de pass. Chaberek passt de bal zonder na te denken. Gortat is nu in balbezit. Gortat schiet op doel. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 2:0

19e minuut.
Varela speelt de bal door. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram passt de bal in één keer door. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gini heeft problemen om de bal te vangen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rorat zal de hoekschop nemen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Orinčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Gortat schiet op doel. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tauram passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel. Lipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 3:0

34e minuut.
Gameiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Lasica de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gini met een snelle inworp. Rorat rent richting de bal. Rorat met een sublieme pass. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela draait met de bal, schiet en ... Lipski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 14%, Fortis Fortuna Adiuvat 86%.
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 3:0

47e minuut.
Hanyż passt de bal zonder na te denken. Varela is nu in balbezit. Varela passt de bal zonder na te denken. Gortat rent richting de bal. Gortat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Páger met een sublieme pass. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek passt de bal met de wreef. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Páger onderschept slim de pass. Páger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gortat de bal. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Varela speelt de bal door. Chaberek met een sublieme pass. Rorat speelt de bal door. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela draait met de bal, schiet en ... Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gortat met een sublieme pass. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger passt de bal in één keer door. Rorat rent richting de bal. Rorat geeft een lange en hoge pass. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Chaberek passt de bal zonder na te denken. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat passt de bal zonder na te denken. Chaberek rent richting de bal. Chaberek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Schiralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majdański de bal onder controle te krijgen. Lipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0

79e minuut.
Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauram passt de bal in één keer door. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gortat heeft problemen om de bal te vangen. Gortat passt de bal zonder na te denken. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel. Schiralli probeert de bal aan de voet te houden. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rorat zal de hoekschop nemen. Gortat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tauram rent richting de bal. Tauram heeft problemen om de bal te vangen. Tauram geeft een hoge lob. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Gortat de bal. Chaberek rent richting de bal. Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varela de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chaberek kopt de bal weg. Gortat is nu in balbezit. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 17%, Fortis Fortuna Adiuvat 83%.
Nescacz - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0