Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: templarios13 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 498
templarios13 William FC
Normal Tactiek Rombos
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 23.7
good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


11e minuut.
Busico heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Korczak met een snelle inworp. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Facchielli. Facchielli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Stemberg de bal. Joński geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Panarisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - William FC 1:0

19e minuut.
Bomede is nu in balbezit. Bomede met een sublieme pass. Tremoulinas rent richting de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Caldera met een sublieme pass. Daar is Bomede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli geeft de bal voor. Tremoulinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafiński met de inworp. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli geeft een hoge lob. Daar is Catelican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

25e minuut.
Cerda onderschept slim de pass. Cerda geeft een lange en hoge pass. Ponce probeert de bal met de borst te controleren. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stemberg probeert de bal aan de voet te houden. Facchielli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busico. Busico krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Prüne geeft een hoge lob. Inworp. Rafiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panarisi trapt de bal weg. Cerda kopt de bal weg. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jimichtz probeert naar een medespeler te passen. Montti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigg. Rigg krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Montti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busico met een snel genomen vrije trap. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski geeft de bal voor. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bomede onderschept slim de pass. Bomede geeft de bal voor. Caldera geeft een hoge lob. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas schiet op doel. Panarisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Caldera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zegar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 38%, William FC 62%.
templarios13 - William FC 1:0

46e minuut.
Arcani komt het veld opgelopen. Hertel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Prüne probeert de bal aan de voet te houden. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński passt de bal met de wreef. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rafiński speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli speelt de bal door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Młynarski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Serebrisky komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tremoulinas speelt de bal door. Młynarski rent richting de bal. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Clayfield komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tremoulinas probeert de bal met de borst te controleren. Tremoulinas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Młynarski de bal. Młynarski draait met de bal, schiet en ... Ponce kopt de bal weg. Panarisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Pillancar komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillancar verovert de bal door een tackle van achteren. Pillancar met een sublieme pass. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Panarisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - William FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 38%, William FC 62%.
templarios13 - William FC 2:0