Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Costa Rica Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10126
Costa Rica Cuba
5-3-2 (1.0) Tactiek 442-L
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
64.1 gemiddelde waardering 78.5
very good Schieten outstanding
very good Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


4e minuut.
Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez rent richting de bal. Lascarez passt de bal zonder na te denken. Mahoney is nu in balbezit. Mahoney draait met de bal, schiet en ... Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo geeft een hoge lob. Moya controleert de bal met de borst. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft de bal voor. Laguna bokst de bal weg.

15e minuut.
Sanabria geeft een lange en hoge pass. Abenoza kopt de bal weg. Águila geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Moya heeft problemen om de bal te vangen. Águila is nu in balbezit. Moya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moya krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lascarez met de inworp. Morejón rent richting de bal. Morejón speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Laguna bokst de bal weg.

25e minuut.
Moya kopt de bal weg. Morejón speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft de bal voor. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Arce kopt de bal weg. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero schiet op doel. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cepero kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Met opzet legt Sagot zijn tegenspeler op de grond. Santana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morejón wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cuba 0:1

31e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal in één keer door. Abenoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 63%, Cuba 37%.
Costa Rica - Cuba 0:1

49e minuut.
Arce speelt de bal door. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Cepero rent richting de bal. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cuba 0:2

60e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft de bal voor. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cuba 0:3

60e minuut.
Góngora komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Baños geeft de bal voor. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria geeft een hoge lob. Baños geeft de bal voor. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calero neemt de hoekschop. Santana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cuba 0:4

85e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce geeft een hoge lob. Santana kopt de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Laguna bokst de bal weg.

89e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero probeert naar een medespeler te passen. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Cuba 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 65%, Cuba 35%.
Costa Rica - Cuba 0:5