Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19598
Eesti Srbija
eesti_6.1 Tactiek 5-2-1-2b
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
79.3 gemiddelde waardering 81
incredible Schieten incredible
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Hansulo is nu in balbezit. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo begaat een overtreding. Hansulo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Knez de bal. Liigmets verovert de bal door een tackle van achteren. Bandulaja rent richting de bal. Veselinović is nu in balbezit. Veselinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kesva kopt de bal weg. Butković geeft een lange en hoge pass. Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kačar geeft een lange en hoge pass. Veselinović rent richting de bal. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja schiet op doel. Poom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 0:1

15e minuut.
Vuković onderschept slim de pass. Butković speelt de bal door. Veselinović is nu in balbezit. Veselinović schiet op doel. Poom probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 0:2

17e minuut.
Kraav rent richting de bal. Kraav passt de bal met de wreef. Hansulo rent richting de bal. Hansulo geeft de bal voor. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Temunović kopt de bal weg. Veselinović heeft problemen om de bal te vangen. Bandulaja rent richting de bal. Veselinović is nu in balbezit. Veselinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jurkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkson probeert naar een medespeler te passen. Hansulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo geeft een hoge lob. Suvi springt en kopt de bal. Rakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Butković passt de bal met de wreef. Veselinović rent richting de bal. Bandulaja is nu in balbezit. Bandulaja schiet op doel. Poom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 0:3

43e minuut.
Miloradović verovert de bal door een tackle van achteren. Miloradović met een sublieme pass. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een hoge lob. Bandulaja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hansulo probeert naar een medespeler te passen. Kraav met een sublieme pass. Slavković rent richting de bal. Lagendik verovert de bal door een tackle van achteren. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Rakić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 59%, Srbija 41%.
Eesti - Srbija 1:3

48e minuut.
Miloradović geeft een hoge lob. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović speelt de bal door. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Poom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Evertson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. Miljanić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vuković de bal. Lagendik rent richting de bal. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bandulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav begaat een overtreding. Bandulaja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mäeorg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Butković geeft een hoge lob. Veselinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesva. Veselinović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veselinović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bandulaja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leepin komt het veld opgelopen. Kolarić komt het veld opgelopen. Ristović komt het veld opgelopen. Larin komt het veld opgelopen. Ješić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Kolarić passt de bal met de wreef. Ristović is nu in balbezit. Ristović draait met de bal, schiet en ... Poom probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nenezić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić schiet op doel. Poom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 1:4

80e minuut.
Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraav raakt geblesseerd tijdens het duel. Lomp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leepin kopt de bal weg. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg schiet op doel. Rakić bokst de bal weg.

85e minuut.
Ješić is nu in balbezit. Ješić geeft een hoge lob. Ristović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristović draait met de bal, schiet en ... Poom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Srbija 1:5

89e minuut.
Vuković passt de bal in één keer door. Ješić speelt de bal door. Riimets verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić rent richting de bal. Nenezić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 57%, Srbija 43%.
Eesti - Srbija 1:5